Bugün mülakat için arandım ancak İzmir için kontenjanın dolduğunu söylediler, başına gelen var mı?

Merhabalar, süreli sözleşmeli olarak başlayan kontratımız süre sonunda uzatılabiliyor mu? Ya da önümüzdeki sezonda bir daha mı çağırıyorlar? Bu sürec ile ilgili bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Suan baska bir sırkette calısıyorum emin olmak istiyorum, simdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

mülakat aşamasının sonuçları ne zaman açıklanıyor tahminen olumlu/olumsuz?

Arkadaşlar merhaba,
Hali hazırda bir firmada kabin memuruyum tecrübeliyim ama bu işe başlamadan önce bile sadece sunexi istiyordum thy vs değil 01.19 tarihinde son mülakata katılacağım acaba mülakat deneyimi olan (son sene için) ne gibi sorular yöneltildi sizlere paylaşma şansınız var mı?
girdiniz mi mülakata?

Merhaba arkadaşlar,

mülakat aşamasının sonuçları ne zaman açıklanıyor tahminen olumlu/olumsuz?
Uc gun icinde sonuclanmisti benim. Ama araya haftasonu girmisti, sanirim diger bircok adaylara ayni gun icinde veya bir sonraki gun donus yapmislar. Ama her mulakat kendi icinde degerlendirilir, henuz gelmediyse bu olumsuz anlamina gelir diyemem. Umarim istediginiz gibi sonuclanir.

Uc gun icinde sonuclanmisti benim. Ama araya haftasonu girmisti, sanirim diger bircok adaylara ayni gun icinde veya bir sonraki gun donus yapmislar. Ama her mulakat kendi icinde degerlendirilir, henuz gelmediyse bu olumsuz anlamina gelir diyemem. Umarim istediginiz gibi sonuclanir.
Olumsuz olsa bile olumsuz maili gelse yine okeyim aslında. Belirsizlikten iyidir.

İnsan kaynaklarında mı çalışıyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.