nzz

Üye
19 Eki 2023
14
4
0
Arkadaşlar merhaba sunexpress mülakatına giden var mı izmirde mülakata girmek için bekliyorum hala Antalyadalar sanırım mülakat sürecini anlatabilir misiniz ve izmirde çalışmak istiyorum kontenjan dolduysa antalyaya mı gitmek zorundayım ya umarım izmir dolmamıştır bilgisi olan var mı :(

Arkadaşlar merhaba sunexpress mülakatına giden var mı izmirde mülakata girmek için bekliyorum hala Antalyadalar sanırım mülakat sürecini anlatabilir misiniz ve izmirde çalışmak istiyorum kontenjan dolduysa antalyaya mı gitmek zorundayım ya umarım izmir dolmamıştır bilgisi olan var mı :(
Merhabalar, bende İzmirde gireceğim mülakata 16 Aralıkta :) Antalya idi aslında mülakat yeri sorup İzmir yaptırmıştım kimsede yazmıyor Sun için heyecan tavanda :giggle:

• Like
Tepkiler: Ozkan96
Merhabalar herkese. Dün mail geldi ön değerlendirme soruları göndereceğiz sorulara vereceğiniz cevaba göre sınav linki göndereceğiz yazıyors . Link vardı tıkladım katılıyorum yapıp gönderdim. Bir tarih vermişler bu tarihte sınav linki göndereceğiz diye. Farklı birsey yapmama gerek var mı süreci bilen arkadaşlarımın yardımını rica ederim

Merhabalar, bende İzmirde gireceğim mülakata 16 Aralıkta :) Antalya idi aslında mülakat yeri sorup İzmir yaptırmıştım kimsede yazmıyor Sun için heyecan tavanda :giggle:
16 ocak olacak sanırım :) beni de aramışlardı aynı şekilde izmir yaptırdım ama beklemekten paranoya oldum acaba yazmayı unuttular mı diye ahhahah demek sırayla gidiyor biraz rahatladım başarılar size

• Like
Tepkiler: hp_turgut
Merhabalar herkese. Dün mail geldi ön değerlendirme soruları göndereceğiz sorulara vereceğiniz cevaba göre sınav linki göndereceğiz yazıyors . Link vardı tıkladım katılıyorum yapıp gönderdim. Bir tarih vermişler bu tarihte sınav linki göndereceğiz diye. Farklı birsey yapmama gerek var mı süreci bilen arkadaşlarımın yardımını rica ederim
Hayır başka bir şey yapmanıza gerek yok sınava giriyorsunuz bir de kişilik envanteri geliyor ona da giriyorsunuz sonrası bekleme süreci

kaç gün içinde geliyor peki on değerlendirme formu? 17 sinde sınav gelecek yazmışlar ama pek emin olamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.