SUNEXPRESS Sunexpress kabin memuru alımı

N

nzz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba sunexpress mülakatına giden var mı izmirde mülakata girmek için bekliyorum hala Antalyadalar sanırım mülakat sürecini anlatabilir misiniz ve izmirde çalışmak istiyorum kontenjan dolduysa antalyaya mı gitmek zorundayım ya umarım izmir dolmamıştır bilgisi olan var mı :(

H

hp_turgut

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba sunexpress mülakatına giden var mı izmirde mülakata girmek için bekliyorum hala Antalyadalar sanırım mülakat sürecini anlatabilir misiniz ve izmirde çalışmak istiyorum kontenjan dolduysa antalyaya mı gitmek zorundayım ya umarım izmir dolmamıştır bilgisi olan var mı :(
Merhabalar, bende İzmirde gireceğim mülakata 16 Aralıkta :) Antalya idi aslında mülakat yeri sorup İzmir yaptırmıştım kimsede yazmıyor Sun için heyecan tavanda :giggle:

T

Toretto

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese. Dün mail geldi ön değerlendirme soruları göndereceğiz sorulara vereceğiniz cevaba göre sınav linki göndereceğiz yazıyors . Link vardı tıkladım katılıyorum yapıp gönderdim. Bir tarih vermişler bu tarihte sınav linki göndereceğiz diye. Farklı birsey yapmama gerek var mı süreci bilen arkadaşlarımın yardımını rica ederim

N

nzz

HavaPersonel.Com
Merhabalar, bende İzmirde gireceğim mülakata 16 Aralıkta :) Antalya idi aslında mülakat yeri sorup İzmir yaptırmıştım kimsede yazmıyor Sun için heyecan tavanda :giggle:
16 ocak olacak sanırım :) beni de aramışlardı aynı şekilde izmir yaptırdım ama beklemekten paranoya oldum acaba yazmayı unuttular mı diye ahhahah demek sırayla gidiyor biraz rahatladım başarılar size

N

nzz

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese. Dün mail geldi ön değerlendirme soruları göndereceğiz sorulara vereceğiniz cevaba göre sınav linki göndereceğiz yazıyors . Link vardı tıkladım katılıyorum yapıp gönderdim. Bir tarih vermişler bu tarihte sınav linki göndereceğiz diye. Farklı birsey yapmama gerek var mı süreci bilen arkadaşlarımın yardımını rica ederim
Hayır başka bir şey yapmanıza gerek yok sınava giriyorsunuz bir de kişilik envanteri geliyor ona da giriyorsunuz sonrası bekleme süreci

T

Toretto

HavaPersonel.Com
kaç gün içinde geliyor peki on değerlendirme formu? 17 sinde sınav gelecek yazmışlar ama pek emin olamadım

N

nzz

HavaPersonel.Com
kaç gün içinde geliyor peki on değerlendirme formu? 17 sinde sınav gelecek yazmışlar ama pek emin olamadım
Çok sürmedi gelmesi ön değerlendirme formundan 2 gün sonra da sınava girdim

T

Toretto

HavaPersonel.Com
Çok sürmedi gelmesi ön değerlendirme formundan 2 gün sonra da sınava girdim
Size belirtilen tarihte mi geldi sınav linki tam olarak. İki gün içerisinde on değerlendirme yollayacağız yazıyor ama gelmezse mail aticam

N

nzz

HavaPersonel.Com
Size belirtilen tarihte mi geldi sınav linki tam olarak. İki gün içerisinde on değerlendirme yollayacağız yazıyor ama gelmezse mail aticam
Evet belirtilen tarihte geldi her şey size de gelecektir bekleyin

H

hp_turgut

HavaPersonel.Com
16 ocak olacak sanırım :) beni de aramışlardı aynı şekilde izmir yaptırdım ama beklemekten paranoya oldum acaba yazmayı unuttular mı diye ahhahah demek sırayla gidiyor biraz rahatladım başarılar size
Eveet Ocakta Aralık yazmışım 😆 Birde İzmir’de mülakatlara daha yeni başladılar diye biliyorum Ocak’ta başladılar ondan anca :)

• Like
Tepkiler: nzz
A

Azrap

HavaPersonel.Com
Merhaba hala başvurular açık mı ve nereden başvurabilirim

T

Toretto

HavaPersonel.Com
İlk mail geleli bugün 2. gün oluyor hala ön değerlendirme formu gelmedı. iki gün içerisinde gelecek yazıyordu. Bu normal mi bir bilgisi olan var mı?
Verilen linke girip katılıyorum dedim ve ardından kvk rıza metnı ıcın onay maılı geldı.

E

ela nehir13

HavaPersonel.Com
Merhabalar ön değerlendirme formu İngilizce oluyor değil mi? Lütfen hızlı cevap verebilir misiniz teşekkür ediyorum şimdiden

K

Kumseytani

HavaPersonel.Com
Merhaba, aynı şekilde bende bir ileti aldım.
İki şekilde mail iletildi,
Birincisi sınav katılım onayı
İkincisi Ön değerlendirme sorularıydı.
Ön değerlendirme sorularınında kamera ile fotoğrafımı çekince sınava gireceğim zannettim ama çok basit kişisel bilgiler ve panelle ilgili bir anket yapıldı. SMS ve e-mail içeriğinde 17.01.2024 iletilecek vb diyordu ama kafam karıştı. Gidişatta bir yanlışlık mı yaptım? Tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Çok istediğim bir işe alım. Herkese başarılar :)

T

Toretto

HavaPersonel.Com
Ön değerlendirme sorularınında kamera ile fotoğrafımı çekince sınava gireceğim zannettim ama çok basit kişisel bilgiler ve panelle ilgili bir anket yapıldı. SMS ve e-mail içeriğinde 17.01.2024 iletilecek vb diyordu ama kafam karıştı. Gidişatta bir yanlışlık mı yaptım? Tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Çok istediğim bir işe alım. Herkese başarılar l

Ön değerlendirme sorularınında kamera ile fotoğrafımı çekince sınava gireceğim zannettim ama çok basit kişisel bilgiler ve panelle ilgili bir anket yapıldı. SMS ve e-mail içeriğinde 17.01.2024 iletilecek vb diyordu ama kafam karıştı. Gidişatta bir yanlışlık mı yaptım? Tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Çok istediğim bir işe alım. Herkese başarılar :)
Merhaba, on degendirme formu kaç gün içinde geldi size? Bende bır link vardı katılıyorum işaretleyip gönderdim ama henüz bir sınav linki gelmedi

R

Rankad97

HavaPersonel.Com
Benimki aynı gün içerisinde geldi dün yani ayın 11i saat 23:59a kadar doldurmam gerektiğini yazıyordum . Bugün de ön değerlendirme formunu tamamladım ayın 17sinde ingilizce sınava girmek için link bekliyorum.

Konuyu okuyanlar;