Ben şu an Obsesif Kompulsif Bozukluk tanısından dolayı son birkaç yıldır 1-2 tane antidepresan kullanıyorum. Biliyorum listede yazıyor ve işe alınmaya uygun değildir diyor ama bu durumun çalışmama hiçbir engeli yok ve zaten tedavinin de sonlarına geldim yani 100%’e yakın bir oranda iyileştim ve ilaçları da yakında bırakacağım.

Benim sormak istediğim bu durumda SHGM sağlık kontrolünü geçebilir miyim?

Sunexpress kendi bünyesinde sağlık kontrolü yaparsa direkt beni eler mi yoksa kişiye özel durum kontrolü yapıp “çalışmana engel bir durum yok” diyip sen çalışabilirsin deme ihtimalleri de var mı?

Son olarak da aynı şartlar yurtiçi yurtdışı tüm havayollarında var mı?

Bilen birileri bilgilendirebilirse çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Polipten dolayı safra kesesini aldırdım da sorun olur mu acaba? Gilbert sendromundan dolayı THY’den elendim onların listesinde vardı ama burada yok umarım sorun olmaz
merhaba şu an thy şartlarında gilbert sendromu yazmıyor. siz eski şartlar varken mi başvurmuştunuz?

Merhaba benim de bir sorum olacak. Ben okulumu bitirdikten sonra sunexpress gibi thy dışı bir şirkette uçak teknisyeni olarak çalışmak istiyorum fakat bende gilbert sendromu olduğunu öğrendim. Gilbert sendromu buraya atılan sağlık şartlarında engel olarak gözükmüyor fakat thy de gözüküyor. Sormak istediğim soru ise thy den bu sendrom nedeniyle evlensem bile diğer havayolu şirketleri thy kadar katı mıdır bir esneklik sunuyorlar mı. Herhangi bi fikri olan birisi cevaplar ise çok sevinirim.

Merhaba benim de bir sorum olacak. Ben okulumu bitirdikten sonra sunexpress gibi thy dışı bir şirkette uçak teknisyeni olarak çalışmak istiyorum fakat bende gilbert sendromu olduğunu öğrendim. Gilbert sendromu buraya atılan sağlık şartlarında engel olarak gözükmüyor fakat thy de gözüküyor. Sormak istediğim soru ise thy den bu sendrom nedeniyle evlensem bile diğer havayolu şirketleri thy kadar katı mıdır bir esneklik sunuyorlar mı. Herhangi bi fikri olan birisi cevaplar ise çok sevinirim.
Bu konuda bulunan sağlık şartları Kabin Memurluğu için. Teknisyenlik tamamen farklı bir dünya. Şirketlerin kriterleri birbirinden tamamen farklı. Genel olarak sağlık konusunda SunExpress ve Pegasus daha esnek ancak sizin hastalığınız konusunda maalesef bilgim yok.

Evet cadet için de geçerlidir. Artık e nabıza tüm firmalar bakıyor.
Merhabalar sunexpress için bir sınır bulamadım Thy de astigmat için sınır 2 dediler sunexpresste kaç acaba benim 2.2 çıktı sıkıntı olur mu ?

2.75 astigmat sorun olur mu sizce? Birde dermatit sadece saç ile sınırlı ve düzenli şampuanla geçiyor.

Ben şu an Obsesif Kompulsif Bozukluk tanısından dolayı son birkaç yıldır 1-2 tane antidepresan kullanıyorum. Biliyorum listede yazıyor ve işe alınmaya uygun değildir diyor ama bu durumun çalışmama hiçbir engeli yok ve zaten tedavinin de sonlarına geldim yani 100%’e yakın bir oranda iyileştim ve ilaçları da yakında bırakacağım.

Sunexpress kendi bünyesinde sağlık kontrolü yaparsa direkt beni eler mi yoksa kişiye özel durum kontrolü yapıp “çalışmana engel bir durum yok” diyip sen çalışabilirsin deme ihtimalleri de var mı?

Merhaba, ben de şu an aynı durumdayım. Süreç sizin için nasıl ilerledi, nasıl sonuçlandı merak ettim. Paylaşabilirseniz çok yardımcı olur.

2016 yılında skolyoz ameliyatı olmuştum şu an sırtımda Platin var şu anda hareket kabiliyetinde hiçbir problem Çekmiyorum kabin memurluğu için engel midir bilemedim

sonuç nedir ne yaptınız merak ettik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.