Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünden aldım

Engel olacaktır sözümü geri alıyorum. Sizden epikriz isteyeceklerdir. Eğer tekrarlayan muayene ve ilaç geçmişiniz yoksa ve rahatsızlığınızın öyküsü ciddi değilse sorun çıkarmazlar.

Engel olacaktır sözümü geri alıyorum. Sizden epikriz isteyeceklerdir. Eğer tekrarlayan muayene ve ilaç geçmişiniz yoksa ve rahatsızlığınızın öyküsü ciddi değilse sorun çıkarmazlar.
2021 yılında birkaç defa fizik tedavi bölümüne gittim bu hastalıkla ilgili ve bana başta muscoflex Duo daha sonra bu ilacı kesip dulester yazdı. Dulesterden 3 paket bitirdim diye hatırlıyorum. O yıldan beri hiç kullanmadım

2021 yılında birkaç defa fizik tedavi bölümüne gittim bu hastalıkla ilgili ve bana başta muscoflex Duo daha sonra bu ilacı kesip dulester yazdı. Dulesterden 3 paket bitirdim diye hatırlıyorum. O yıldan beri hiç kullanmadım

Direkt elerler diyemeyiz. İş yeri hekimi ek tetkikler ve epikriz isteyerek durumunuza karar verir.

• Like
Tepkiler: tugbaa
Doktoruma fibromiyalji ile ilgili danıştım. Bence bu sıkıntı olmaz çünkü bir dönem ağrıdan dolayı kullandın devamlı kullanmadığım için sıkıntı olmayacağını söyledi. Eğer sorun olursa itiraz edebiliyoruz değil mi?
Direkt elerler diyemeyiz. İş yeri hekimi ek tetkikler ve epikriz isteyerek durumunuza karar verir.

Doktoruma fibromiyalji ile ilgili danıştım. Bence bu sıkıntı olmaz çünkü bir dönem ağrıdan dolayı kullandın devamlı kullanmadığım için sıkıntı olmayacağını söyledi. Eğer sorun olursa itiraz edebiliyoruz değil mi?
İtiraz edemiyorsunuz. Ama doktor öyle dediyse ek tetkiklerde ve epikrizde sorun çıkmayabilir. Denemeden bilemezsiniz.

• Like
Tepkiler: tugbaa
Polipten dolayı safra kesesini aldırdım da sorun olur mu acaba? Gilbert sendromundan dolayı THY’den elendim onların listesinde vardı ama burada yok umarım sorun olmaz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.