Çok teşekkürler yanıtınız için. Roleplayler hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem:)
Sorun çıkaran müşterilerle nasıl başa çıkarsınız canlandıralım diyip durumu anlatıyor bana mesela başkasının alanını kullanmak isteyen bir yolcuyu ikna tarzında soru gelmişti Sakinliği güleryüzü korumanızı bekliyor olabilirler

Merhabalar,
Sunexpress Kabin memuru 22 ocakta başvurdum bu gün Kariyernet'de özgeçmişiniz incelenmiştir yazıyor ancak herhangi bir mail veya sms gelmedi bu olumsuz bir durum mu ?

Az önce kabul maili geldi. Hemen aramışlar zaten verdiğim referansları. Mülakatı iki hanımefendiyle yaptık. Randevu saatimden yarım saat sonra aldılar odaya. Önce kendilerini tanıttılar, biri kabin amiriydi biri de insan kaynaklarından. Ufak bir sohbet ettik. Ortamı nasıl bulduğum hakkında soru soruldu. Gayet güler yüzlüydüler, cv'ye eklediğim hobilerim üzerinden sorular yöneltiler. Kabinde çalışma arkadaşlarınızla sorun yaşadığınızda ne yaparsın gibi bir soru sordular. Verdiğim cevaba göre soruyu biraz daha devam ettirdiler, kabin amiriyle sorun yaşarsan vs. gibi. Söylediğim şeyler ve davranışlarım hakkında geri bildirimlerde bulundular. Kendini geliştirmeye açık olduğunu göstermeye çalışmak önemli sanırım bu noktada. Mülakat tamamen tamamen Türkçeydi bu arada. İngilizce kısmında sadece iki soru soruldu ve uzun cevaplar verdim. Dil yeterliğiniz iyiyse hemen geçiyorlar o kısmı anladığım kadarıyla.
Merhabalar öncelikle tebrik ederim, Ön başvuru sonrası ortalama olarak kaç gün sonra dönüş almıştınız hatırlıyor musunuz ? Veya özgeçmişiniz incelenmiştir yazısından sonra dönüş ne zaman olmuştu ? :)

Yani mülakat öncesi heyecanlıydım ama aşırı gergin değildim, mülakat güzel tanışma sohbeti gibi geçti
Kısaca tanışma
Neden kabin memuru olmalısınız / olmamalısınız Nasıl karar verdiniz
Firma hakkında neler biliyorsunuz neden biz
Sorun çıkaran müşterilerle nasıl başa çıkarsınız - burada roleplay yapmaya yönelik sorulara da başlandı bir anda
Bu tarz sorularla geçti genellikle
Mülakata nasıl çalıştığım soruldu ben genelde olası sorulara cevap hazırlamak yerine kabin memurlarının vloglarını izleyip kendimle gün içinde casual bir soru cevap yapıyordum Son günlerde de arkadaşlarıma veya ai chate falan videolardan gördüğüm soruları sormalarını istedim
Bazı belirli soruları herkese soruyorlardır diye düşünüyorum
Kabin memuru arkadaşım sizin diyaloğunuza göre sorulan sorular da değişir demişti öyle oldu
Benim mülakattaki bazı hatalarım bazen çok hızlı konuşmak ve lafı dolandırmak olabilir
Onun dışında tepkilerinizi ölçtükleri bir mülakat olduğunu düşünüyorum çok gerilmemek lazım Umarım sizin süreciniz de güzel geçer 😊
ondan sonraki süreci anlatır mısınız acaba sağlık için me zaman çağrıldınız ve nasıl oluyor🙏🏻

ondan sonraki süreci anlatır mısınız acaba sağlık için me zaman çağrıldınız ve nasıl oluyor🙏🏻
Ben cevap için bir hafta bekledim sonra geldi diğer hafta da raporu alıp başladım Siz mülakata hangi basede girdiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.