SUNEXPRESS Sunexpress Kabin Memurluğu Mülakat

hushas67

HavaPersonel.Com
Merhaba önümüzdeki ay mülakata girmek için tarih aldım. Şehir dışından katılacağım. Daha önce mülakata şehir dışından gelen arkadaşlar mülakat yerine yakın bildikleri konaklayacak yer var mı veya genel müdürlükte hazırlanabilir miyim mülakat için ve son olarak başlangıç maaşı nedir acaba bilen var mı ?

XCRDhava

HavaPersonel.Com
Mardy Hotel yakın yürüme mesafesi tercih edebilirsiniz , genel müdürlükte herkes hazır şekilde geliyor rahat edebilirsen erken gidip tuvalette hazırlanabilirsin. Maaş hakkında size orada bilgi vericekler.

SueSue

HavaPersonel.Com
Merhaba önümüzdeki ay mülakata girmek için tarih aldım. Şehir dışından katılacağım. Daha önce mülakata şehir dışından gelen arkadaşlar mülakat yerine yakın bildikleri konaklayacak yer var mı veya genel müdürlükte hazırlanabilir miyim mülakat için ve son olarak başlangıç maaşı nedir acaba bilen var mı ?
Okadar uzak tarihe mi verdiler mülakatı

hushas67

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu mülakat Sunexpress mülakatı belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın

revex32

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu mülakat Sunexpress mülakatı belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın
Merhaba ne zaman başvuru yaptınız ve kaç gün içerisinde dönüş aldınız? son ilana ben de başvuru yaptım ama dönüş alamadım...

devrimzm

HavaPersonel.Com
Merhaba, Ön Mülakatı başarıyla geçtim ama kurul mülakatı tarihi için gelen mailde herhangi bir seçim yapamıyorum. Bunun için nasıl yardım alabilirim

EsmaD

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar yüz yüze İngilizce mülakatında ne soruyorlar bilgisi olan var mı ☺️

saunterer

HavaPersonel.Com
Selamlar, kurul mülakatı için randevu ayarladım ve 29 ocakta gireceğim. Tam olarak süreç nasıl işliyor detaylı bilgi verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler

saunterer

HavaPersonel.Com
Ne zaman başvuru yaptınız kısa sürede döndüler mi benim 3 ay olacak neredeyse dönüş yok
ben yaklaşık 1 yıl önce başvurmuştum. sanırım bir havuz oluyor ve ordan seçiyolar, yeni başvuru yapmamıştım yani. birden mesaj geldi ve online sınav vs. derken kurul mülakatına gireceğim 1 ay sonra

ordek99

HavaPersonel.Com
Ben dün Antalya'da kurul mülakatına girdim. Pek de iyi geçtiğini düşünüyorum açıkçası. Mülakat sonunda mülakatına 10 üzerinden kaç verirsin diye sordular, 7 dedim. Bu sabah ******** kontrolü için mail gelmiş. Bu mail mülakatın olumlu olduğu anlamına mı geliyor, bilgisi olan var mı?

mustafayucel2

HavaPersonel.Com
Ben dün Antalya'da kurul mülakatına girdim. Pek de iyi geçtiğini düşünüyorum açıkçası. Mülakat sonunda mülakatına 10 üzerinden kaç verirsin diye sordular, 7 dedim. Bu sabah ******** kontrolü için mail gelmiş. Bu mail mülakatın olumlu olduğu anlamına mı geliyor, bilgisi olan var mı?
Hocam öyle mail geldiyse kabul edilmiş olabilirsiniz. Peki kuruldaki mülakat nasıldı? Ne gibi sorular ve yaklaşım sergilediler? Mülakat İngilizce mi geçti?

ordek99

HavaPersonel.Com
Hocam öyle mail geldiyse kabul edilmiş olabilirsiniz. Peki kuruldaki mülakat nasıldı? Ne gibi sorular ve yaklaşım sergilediler? Mülakat İngilizce mi geçti?
Az önce kabul maili geldi. Hemen aramışlar zaten verdiğim referansları. Mülakatı iki hanımefendiyle yaptık. Randevu saatimden yarım saat sonra aldılar odaya. Önce kendilerini tanıttılar, biri kabin amiriydi biri de insan kaynaklarından. Ufak bir sohbet ettik. Ortamı nasıl bulduğum hakkında soru soruldu. Gayet güler yüzlüydüler, cv'ye eklediğim hobilerim üzerinden sorular yöneltiler. Kabinde çalışma arkadaşlarınızla sorun yaşadığınızda ne yaparsın gibi bir soru sordular. Verdiğim cevaba göre soruyu biraz daha devam ettirdiler, kabin amiriyle sorun yaşarsan vs. gibi. Söylediğim şeyler ve davranışlarım hakkında geri bildirimlerde bulundular. Kendini geliştirmeye açık olduğunu göstermeye çalışmak önemli sanırım bu noktada. Mülakat tamamen tamamen Türkçeydi bu arada. İngilizce kısmında sadece iki soru soruldu ve uzun cevaplar verdim. Dil yeterliğiniz iyiyse hemen geçiyorlar o kısmı anladığım kadarıyla.

Konuyu okuyanlar;