Selamlar, kurul mülakatı için randevu ayarladım ve 29 ocakta gireceğim. Tam olarak süreç nasıl işliyor detaylı bilgi verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Ne zaman başvuru yaptınız kısa sürede döndüler mi benim 3 ay olacak neredeyse dönüş yok
ben yaklaşık 1 yıl önce başvurmuştum. sanırım bir havuz oluyor ve ordan seçiyolar, yeni başvuru yapmamıştım yani. birden mesaj geldi ve online sınav vs. derken kurul mülakatına gireceğim 1 ay sonra

Ben dün Antalya'da kurul mülakatına girdim. Pek de iyi geçtiğini düşünüyorum açıkçası. Mülakat sonunda mülakatına 10 üzerinden kaç verirsin diye sordular, 7 dedim. Bu sabah referans kontrolü için mail gelmiş. Bu mail mülakatın olumlu olduğu anlamına mı geliyor, bilgisi olan var mı?

Ben dün Antalya'da kurul mülakatına girdim. Pek de iyi geçtiğini düşünüyorum açıkçası. Mülakat sonunda mülakatına 10 üzerinden kaç verirsin diye sordular, 7 dedim. Bu sabah ******** kontrolü için mail gelmiş. Bu mail mülakatın olumlu olduğu anlamına mı geliyor, bilgisi olan var mı?
Hocam öyle mail geldiyse kabul edilmiş olabilirsiniz. Peki kuruldaki mülakat nasıldı? Ne gibi sorular ve yaklaşım sergilediler? Mülakat İngilizce mi geçti?

Hocam öyle mail geldiyse kabul edilmiş olabilirsiniz. Peki kuruldaki mülakat nasıldı? Ne gibi sorular ve yaklaşım sergilediler? Mülakat İngilizce mi geçti?
Az önce kabul maili geldi. Hemen aramışlar zaten verdiğim referansları. Mülakatı iki hanımefendiyle yaptık. Randevu saatimden yarım saat sonra aldılar odaya. Önce kendilerini tanıttılar, biri kabin amiriydi biri de insan kaynaklarından. Ufak bir sohbet ettik. Ortamı nasıl bulduğum hakkında soru soruldu. Gayet güler yüzlüydüler, cv'ye eklediğim hobilerim üzerinden sorular yöneltiler. Kabinde çalışma arkadaşlarınızla sorun yaşadığınızda ne yaparsın gibi bir soru sordular. Verdiğim cevaba göre soruyu biraz daha devam ettirdiler, kabin amiriyle sorun yaşarsan vs. gibi. Söylediğim şeyler ve davranışlarım hakkında geri bildirimlerde bulundular. Kendini geliştirmeye açık olduğunu göstermeye çalışmak önemli sanırım bu noktada. Mülakat tamamen tamamen Türkçeydi bu arada. İngilizce kısmında sadece iki soru soruldu ve uzun cevaplar verdim. Dil yeterliğiniz iyiyse hemen geçiyorlar o kısmı anladığım kadarıyla.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.