Pozisyon veya İlan Adı
Southwind Kabin Memuru İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba. Roleplay için ne gibi sorular soruldu?
Herkese merhaba, günü birlik Antalya'ya gittim ve mülakata katıldım. Tamamen spontane gelişen bir deneyim oldu. Geçen hafta AJet mülakatına da katılmıştım ve kesinlikle belirtmeliyim Southwind bambaşka bir seviyede mülakat düzenliyor.

İçeri girdğimde birkaç form duldurdum, derken vaktim geldi ve kurula davet ettiler. AJet mülakatında karşımda 2 yetkili varken ve türkçe konuşuyorken, burada beni 6-7 kurul üyesi karşıladı ve mülakat tamamen ingilizceydi. Başta gafil avlandım diyebilirim bu ortamı beklemiyordum açıkçası.

Soruları gayet standart, kendinizi tanıtmanızı ve iş hakkında neler bildiğinizi sınıyorlar. Herkes sırayla meslek üzerine sorular soruyor. Roleplay sorusuda buna dahil.

AJet'ten daha keyifli ve tatmin edici bir görüşme oldu, sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.
Merhaba online sınavda sorulan speaking soruları günlük konuşma tarzında mıydı? (Bir gününü anlat vs. gibi) Yoksa daha çok meslekle mi ilgiliydi? Mülakatta roleplay için ne tarz sorular sordular? Ve diğer havayolları gibi base maaş bilgisi verildi mi verildiyse ne kadar acaba?

Merhaba. Roleplay için ne gibi sorular soruldu?

Merhaba online sınavda sorulan speaking soruları günlük konuşma tarzında mıydı? (Bir gününü anlat vs. gibi) Yoksa daha çok meslekle mi ilgiliydi? Mülakatta roleplay için ne tarz sorular sordular? Ve diğer havayolları gibi base maaş bilgisi verildi mi verildiyse ne kadar acaba?
Tamamen standart sorular hocam, online sınavda günlükte vardı iş üzerine soru da vardı. Uçağa ne sokulmaz şeklinde bir soru vardı mesela. Roleplay olarak şu durumda ne yaparsın soruları var, cevabımı farklı yerlere bağlarlar diye net cevap vermekten kaçınmıştım açıkçası. Ancak öyle ya da böyle o cevabı vermeniz gerekli, ikna etmeyi denemek yetmez mesela, nasıl ikna edersin kısmı önemli. Base maaş çoğunda aynı düzeyde geziyor, özellikle tecrübesiz adaylar için ancak net bir şekilde şu maaş demem doğru olmaz.

• Like
Tepkiler: gunes
Tamamen standart sorular hocam, online sınavda günlükte vardı iş üzerine soru da vardı. Uçağa ne sokulmaz şeklinde bir soru vardı mesela. Roleplay olarak şu durumda ne yaparsın soruları var, cevabımı farklı yerlere bağlarlar diye net cevap vermekten kaçınmıştım açıkçası. Ancak öyle ya da böyle o cevabı vermeniz gerekli, ikna etmeyi denemek yetmez mesela, nasıl ikna edersin kısmı önemli. Base maaş çoğunda aynı düzeyde geziyor, özellikle tecrübesiz adaylar için ancak net bir şekilde şu maaş demem doğru olmaz.
Roleplayda zorluyorlar yani. Maaşı da başka şehirden gideceğim için merak etmiştim. Taşınmaya değer mi diye. Teşekkür ederim cevaplar için

Roleplayda zorluyorlar yani. Maaşı da başka şehirden gideceğim için merak etmiştim. Taşınmaya değer mi diye. Teşekkür ederim cevaplar için
Çalışma sıklığını sorduğumda başta yaz olmak üzere yoğun dönemler için aylık yaklaşık 100 saat uçuştan bahsettiler. Sefer başına alınan paylar ile epey tatmin edecektir diye düşünüyorum, Antalya turistik bir yer. Yoğun olmayan dönemler çok kazandırmasa da kafa dinlemelik olur hocam. Mülakatınız da sormanız elbette daha açıklayıcı olacaktır

• Like
Tepkiler: solareix

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.