Pozisyon veya İlan Adı
Southwind Kabin Memuru İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Herkese merhaba, günü birlik Antalya'ya gittim ve mülakata katıldım. Tamamen spontane gelişen bir deneyim oldu. Geçen hafta AJet mülakatına da katılmıştım ve kesinlikle belirtmeliyim Southwind bambaşka bir seviyede mülakat düzenliyor.

İçeri girdğimde birkaç form duldurdum, derken vaktim geldi ve kurula davet ettiler. AJet mülakatında karşımda 2 yetkili varken ve türkçe konuşuyorken, burada beni 6-7 kurul üyesi karşıladı ve mülakat tamamen ingilizceydi. Başta gafil avlandım diyebilirim bu ortamı beklemiyordum açıkçası.

Soruları gayet standart, kendinizi tanıtmanızı ve iş hakkında neler bildiğinizi sınıyorlar. Herkes sırayla meslek üzerine sorular soruyor. Roleplay sorusuda buna dahil.

AJet'ten daha keyifli ve tatmin edici bir görüşme oldu, sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.
Merhaba, sizce online İngilizce sınavında hangi seviye yeterli? Mesela ajetten daha mı zor, ajet b1+ b2 İngilizceyi yeterli kılıyor. Ayrıca mülakatta meslek üzerine olan sorular ya da role playler de İngilizce mi soruluyor ? Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim🙏🏼

Merhaba, sizce online İngilizce sınavında hangi seviye yeterli? Mesela ajetten daha mı zor, ajet b1+ b2 İngilizceyi yeterli kılıyor. Ayrıca mülakatta meslek üzerine olan sorular ya da role playler de İngilizce mi soruluyor ? Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim🙏🏼
Ben online ingilizceyi Thy nin online sinavina benzettim acikcasi b1-b2 seviyesindeydi. Mulakatta evet tamamen ingilizceydi ancak role play disinda sohbet havasinda geciyor rahat olabilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.