Pozisyon veya İlan Adı
Southwind Kabin Memuru İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Herkese merhaba, günü birlik Antalya'ya gittim ve mülakata katıldım. Tamamen spontane gelişen bir deneyim oldu. Geçen hafta AJet mülakatına da katılmıştım ve kesinlikle belirtmeliyim Southwind bambaşka bir seviyede mülakat düzenliyor.

İçeri girdğimde birkaç form duldurdum, derken vaktim geldi ve kurula davet ettiler. AJet mülakatında karşımda 2 yetkili varken ve türkçe konuşuyorken, burada beni 6-7 kurul üyesi karşıladı ve mülakat tamamen ingilizceydi. Başta gafil avlandım diyebilirim bu ortamı beklemiyordum açıkçası.

Soruları gayet standart, kendinizi tanıtmanızı ve iş hakkında neler bildiğinizi sınıyorlar. Herkes sırayla meslek üzerine sorular soruyor. Roleplay sorusuda buna dahil.

AJet'ten daha keyifli ve tatmin edici bir görüşme oldu, sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.
Merhabaa tebrik ederim öncelikle.. Ben de tecrübesizden mail aldım mülakat için.Mülakat öncesi boy kilo ölçümü yaptılar mı öğrenebilir miyim?🙏🏻

Merhabaa tebrik ederim öncelikle.. Ben de tecrübesizden mail aldım mülakat için.Mülakat öncesi boy kilo ölçümü yaptılar mı öğrenebilir miyim?🙏🏻
Hocam teşekkür ederim. Boy kilo ölçümü bize yapılmadı, 3 sayfa form dolduruyoruz ve vakit gelince kurula geçiyoruz. Yarım saatlik bir işiniz var.

Süreç oldukça hızlı, bana 1 hafta içinde olumlu/olumsuz dönüt vereceklerini söylediler. Şimdiden kutlarım, yolunuz açık olsun

• Like
Tepkiler: Zeyynn
Herkese merhaba, günü birlik Antalya'ya gittim ve mülakata katıldım. Tamamen spontane gelişen bir deneyim oldu. Geçen hafta AJet mülakatına da katılmıştım ve kesinlikle belirtmeliyim Southwind bambaşka bir seviyede mülakat düzenliyor.

İçeri girdğimde birkaç form duldurdum, derken vaktim geldi ve kurula davet ettiler. AJet mülakatında karşımda 2 yetkili varken ve türkçe konuşuyorken, burada beni 6-7 kurul üyesi karşıladı ve mülakat tamamen ingilizceydi. Başta gafil avlandım diyebilirim bu ortamı beklemiyordum açıkçası.

Soruları gayet standart, kendinizi tanıtmanızı ve iş hakkında neler bildiğinizi sınıyorlar. Herkes sırayla meslek üzerine sorular soruyor. Roleplay sorusuda buna dahil.

AJet'ten daha keyifli ve tatmin edici bir görüşme oldu, sorularınızı memnuniyetle cevaplarım.
Öncelikle tebrik ederim. Tecrübesiz ilanından mı çağırıldınız yoksa zaten tecrübeli miydiniz?

merhabalar mülakatta başka adaylarda mi olacak odada yetkililerle konuşurken yalnız mı olcaz yani yoksa bizim gibi adaylara toplu mu soruyolar sıra sıra mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.