Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu okuduklarıma şaşırmadım. Özellikle bu şirkette çok bariz bir şekilde hissediliyordu. Sanki her şey göstermelikte varmış gibi :)
Ajet kısmında paylaşılmasını anlayamadım ben de. emin olmak istedim.

Ajet kısmında paylaşılmasını anlayamadım ben de. emin olmak istedi

Ajet kısmında paylaşılmasını anlayamadım ben de. emin olmak istedim.
Burda paylaştım çünkü başlığı açan kişi benim. AJet’deki 2 boy ölçümü deneyimimden sonra esneyerek uzun çıktığımı ve o gün Pegasus’ta yaşadığım deneyimi ekstra olarak paylaştım. Dikkatli okursanız akışta anlarsınız…

Aslında herkesin gördüğü bir şeye devam ettirmekte iyi cesaret şirket açısından.
Farkedilmeyeceği düşünüldü bence. Çünkü oldukça kalabalıktık. Aynı sırada oturuyorduk, ölçüm öncesi boy konusu açılınca 159 olduğunu söyledi, aynı anda ölçüm kısmına geçtik. Ben geçerek çıktım ve yerime oturdum. Yanımdaki arkadaşım da geçti. Kendisi en arkadan geldi eşyalarını almak için 159 elendim dedi. Üzüldük kıza hatta. Eğer bu konuşmalar olmasaydı biz de farketmezdik.

Farkedilmeyeceği düşünüldü bence. Çünkü oldukça kalabalıktık. Aynı sırada oturuyorduk, ölçüm öncesi boy konusu açılınca 159 olduğunu söyledi, aynı anda ölçüm kısmına geçtik. Ben geçerek çıktım ve yerime oturdum. Yanımdaki arkadaşım da geçti. Kendisi en arkadan geldi eşyalarını almak için 159 elendim dedi. Üzüldük kıza hatta. Eğer bu konuşmalar olmasaydı biz de farketmezdik
Süreçte hiç bir kısımda referans bildirmedik. Ne yani boydan elendikten sonra ağlayarak referansını arayıp devreye mi soktu :) 159 olup elenen arkadaşlar için ya da kilo sınırından dolayı elenen arkadaşlar için üzgünüm. Yalnız bunlar için değil kurul mülakatından sonra elenen kendim içinde üzgünüm. Kontenjanların ne şekilde dolduğu malum ortada. İnsanların 2 gününü sabahtan akşama kadar çalıyorlar karşılığı bu olmamalıydı.

Süreçte hiç bir kısımda referans bildirmedik. Ne yani boydan elendikten sonra ağlayarak referansını arayıp devreye mi soktu :) 159 olup elenen arkadaşlar için ya da kilo sınırından dolayı elenen arkadaşlar için üzgünüm. Yalnız bunlar için değil kurul mülakatından sonra elenen kendim içinde üzgünüm. Kontenjanların ne şekilde dolduğu malum ortada. İnsanların 2 gününü sabahtan akşama kadar çalıyorlar karşılığı bu olmamalıydı.
Biraz daha çalışıp tekrar denersiniz. Hepimizn hakkında en hayırlısı olsun. En azından kuruldan elenince tekrar şans var. Kilodan da. Boy olunca kader belirleyici oluyor. O yüzden üzülmeyin çok🙏🏻 Daha iyisi olsun

• Like
Tepkiler: OZCN19
Biraz daha çalışıp tekrar denersiniz. Hepimizn hakkında en hayırlısı olsun. En azından kuruldan elenince tekrar şans var. Kilodan da. Boy olunca kader belirleyici oluyor. O yüzden üzülmeyin çok🙏🏻 Daha iyisi olsun
O şans sadece 2 defaya mahsus maalesef. 2 defa kuruldan elendiğim için Pegasus kabin memurluğuna tekrar başvuramayacağım.
Umarım sizin içinde her şeyin en iyisi olur canınızı sıkmayın

• Like
Tepkiler: Üye silindi 22966
Aslında bu olay tüm şirketlerde var eğer t(o) rpilin varsa sorun etmiyorlar pegasus ajet tk vs.sadece Pegasus değil yani tkda155 kız kabin memuruydu ajettede öyle şirketler birbirlerinden ne görüyorlarsa onu uyguluyorlar olan tabi bizlere oluyor bari oraya boy en az 1.60 ama tabi t(o) rpiliniz varsa bu durum esnetile bilir yazsalar insanları aptal yerine koymayı bıraksalar neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz

Katılmıyorum ne yazık ki hali hazırda bir havayolu şirketinde çalışıyorum zaten. Mümkün değil. İçeriden bile departmanlar arası geçişte yine aynı kriterlere tabiisiniz.

Katılmıyorum ne yazık ki hali hazırda bir havayolu şirketinde çalışıyorum zaten. Mümkün değil. İçeriden bile departmanlar arası geçişte yine aynı kriterlere tabiisiniz.
Bende hali hazırda bir havayolu şirketinde çalışmıştım ben bu duruma şahit oldum ve gördüğümü dile getirdim orda insanlar gördüklerini yaşadığı durumu paylaşmışlar inanmamak nedendir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.