Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Boy kilo ölçümünde vücutta yara izi vs var mı diye kontrol ediliyor mu acaba? Kalıcı olacağını sanmıyorum ama geçen gün bacağımı sürttüğüm için büyük bi çizik oluştu. Kontrol ediyorlar mı tedirgin oldum. Bunun için elenirsem çok üzülürüm :(
Kontrol edilmiyor ayrıca geçici yaralar için sorun etmiyorlar

Boy kilo ölçümünde vücutta yara izi vs var mı diye kontrol ediliyor mu acaba? Kalıcı olacağını sanmıyorum ama geçen gün bacağımı sürttüğüm için büyük bi çizik oluştu. Kontrol ediyorlar mı tedirgin oldum. Bunun için elenirsem çok üzülürüm :(
La roche posay b5 gibi onarıcı kremler sürün geçecektir. (Çok derin değilse) eczacınıza sorun tabi yine almadan ama b5 içeriği baya yardımcı oluyor geçmesine

Şimdi gördüm mesajınızı. Anadolu Jet iken uçmuştum AJet olduktan sonra Avrupa yakasında oturduğum için sadece Thy ile uçtum. Dediğinize katılıyorum. Sadece esenboğada 160.3 ile kurula kalıp çok çalışarak geldiğim saw ilanında 159.2 olunca (max bu çıktı) gözlerim doldu şirketten çıkarken. Farklo şirket olsa neyse aynı cihaz… 1 cm 1 ayda kısalmak mümkün demekki. Bilseydim 1 önceki gün sadece esneme ve pilates yapardım

• Like
Tepkiler: Lirjena
Arkadaşlar genelde kısa ve kilo olarak fazla mı ölçüyorlar? Benim tam tersi boyum uzun kilo olarak alt sınırdayım ramazana denk geliyor mülakat 1-2 kilo eksilmeten korkuyorum da

Arkadaşlar genelde kısa ve kilo olarak fazla mı ölçüyorlar? Benim tam tersi boyum uzun kilo olarak alt sınırdayım ramazana denk geliyor mülakat 1-2 kilo eksilmeten korkuyorum da
1 2 santim kısa ölçüyorlar kilo olarak olduğun kiloyu ölçüyorlar ve eksikse 1 2 kilo kilonuz size su için öyle ölçelim bir de diyerek yardımcı olmaya çalışıyorlar ama içmenize rağmen tartıdaki sayı değişmezse yardımcı olamıyorlar maalesef

Ben lisanslı sporcuyum düzenli kilo ve boy ölçümüne girdim uzun yıllar. Güncel olarak Boyum 174.9 cm kilom 72.3
Mülakatta; 173.4 cm, kilom da 74.3 ölçüldü. (Aç karna ölçüm)
Kendince buna göre yorumlayabilirsin

Yani burada söylemem doğru olur mu bilmiyorum ama base maaşı 33 bin civarıydı. Ne kadar uçuş yapacağım da belli değildi base maaşı kıstas almam gerekirdi ve İstanbul'da kiralar zaten en az 40 bindi ikamet edilmesi gereken muhitlerde hatta araştırmıştım. Yıllara göre maaşınız artıyor tabii ama başlangıç maaşı olarak yeterli gelmedi bana. Ama belki İstanbul'da yaşayanlar için daha tercih edilebilir olabilir ek ucuslarla vs. Ama ajet hakkında net bir bilgim yok bu konuda.
Aslında ajetin de aynı hemen hemen base maaşı. Ikisi de low cost olarak başa baş gidiyorlar adı ajet olduğundan beri. Hatta ajet bin tl civarı fazlaydı ilk zamanlar base olarak. Pegasustan eleman çekiyordu çoğu arkadaşım değmeyeceğini düşünerek konfor alanında kaldılar. Sonradan ne oldu net rakam bilmiyorum ama base olarak yeni başlayanda büyük farklar yok iki şirket arasında.

• Like
Tepkiler: itsbliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.