Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ramazana denk geliyor mülakat mağlum muhtemelen niyetli olacağım o gün de bozmak istemiyorum 2 bardak su içmek için. Umarım boyu kısa kiloyu fazla ölçerler diyeyim o zaman ne diyim hayırlısıysa olsun.
Bugün Ajet Saw mülakatı için boyda 159 küsür ile elendim. 1 buçuk ay önce aynı yer aynı makine 160.3 çıkmışken nasıl 1 cm daha kısa çıkabilirim? Hala şoktayım ve çok çok üzgünüm. Boyum tam 160 küsür. (Hatta kısa ölçülüyor diyordum) bugün inanamadım. Ceketimi giyip çıkmak zorunda kaldım öyleyece aşırı şaşkın ve üzgünüm
Arkadaşlar merhaba. Güncel bilgi geçiyorum. AJet Esenboğa Aralık ayı boy ölçümü: 160.3
AJet Saw 9 Şubat boy ölçümü: 159.2
Bugün 23 Şubat Pegasus: 160.53
Söyleceklerim bu kadar… (bi gün önce tüm gün aralıklarla esneme hareketi yaptım, yarım saat kesintisiz hafif esneme ve spor yaptım, ayrıca yürüdüm) ölçümü beklerken de 1-2 dk tavana doğru uzama hareketi yapıp esnedim. Sınırda olan, 159 tedirginliği olan arkadaşlara faydalı olur diye özellikle yazmak istedim. Derin nefes alarak ölçülün ve esneyin. Mümkünse pilates yapın. (Hafif)
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. HERKES OKUSUN LÜTFEN. Pegasus boy ölçümünde bir aday 159 ile elendi. Ölçüme girmeden önce tedirgindi zaten 159 çıkıyorum sürekli dedi. Hatta kıza “elendim” diye çıktığında sunexpress dene bile dedim. (Saat 09:30 gibi) Sonra 100 soru test aşaması başlarken boydan elenen hiçkimse bu sınıfta yok değil mi çıksın lütfen diye uyarı yaptılar. Test sınav sonuçları 13:00 gibi açıklandı 13:15 binada olun diye sms gönderdiler. Sırada beklerken ing sözlü kurul aşaması kısmı için O KIZ DA ORADAYDI!. Referansı varmışmış. “İngilizce sözlü ve kurul performansını görelim ona göre karar verelim” demişler (kim dediyse artık) ve kız herkesten önce sağlık randevusu almak için ik nın yanındaydı arkadaşlar. (Ve gerçekten çok kısaydı boyu 156 çıksa şaşırmam) şimdi soruyorum. BU HAKSIZLIK DEĞİL Mİ? Gerçekten inanılmaz sinirliyim. Adil mi bu arkadaşlar ???
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. HERKES OKUSUN LÜTFEN. Pegasus boy ölçümünde bir aday 159 ile elendi. Ölçüme girmeden önce tedirgindi zaten 159 çıkıyorum sürekli dedi. Hatta kıza “elendim” diye çıktığında sunexpress dene bile dedim. (Saat 09:30 gibi) Sonra 100 soru test aşaması başlarken boydan elenen hiçkimse bu sınıfta yok değil mi çıksın lütfen diye uyarı yaptılar. Test sınav sonuçları 13:00 gibi açıklandı 13:15 binada olun diye sms gönderdiler. Sırada beklerken ing sözlü kurul aşaması kısmı için O KIZ DA ORADAYDI!. Referansı varmışmış. “İngilizce sözlü ve kurul performansını görelim ona göre karar verelim” demişler (kim dediyse artık) ve kız herkesten önce sağlık randevusu almak için ik nın yanındaydı arkadaşlar. (Ve gerçekten çok kısaydı boyu 156 çıksa şaşırmam) şimdi soruyorum. BU HAKSIZLIK DEĞİL Mİ? Gerçekten inanılmaz sinirliyim. Adil mi bu arkadaşlar ???
Diyecek bir şey bulamıyorum hepimizin gözü önünde oldu bu olay o gün. Herkes gördü. Demekki “kurallar” kişilere göre esnetilebiliyor. Yazık o kadar emek verip hakedip donanımlı 159 ile elenmiş herkese.
Diyecek bir şey bulamıyorum hepimizin gözü önünde oldu bu olay o gün. Herkes gördü. Demekki “kurallar” kişilere göre esnetilebiliyor. Yazık o kadar emek verip hakedip donanımlı 159 ile elenmiş herkese.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.