Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sağol dostum teşekkürler şimdilik güzel gidiyor hocam eğitime 1 hafta kala sana e devlet üzerinden giriş yapabileceğin bir link geliyor onun üzerinden çalışıp eğitimin ilk günü sınava giriyorsun buna bakmanı tavsiye ederim geçme notu 60 geçemeyenler oluyor onlara sonra 1 saat ders anlatıp tekrar sınav yapıyorlar ondan da geçemezlerse 3. Şansı 1 gün sonrasına veriyorlar 3. De kalanlar olursa eğitime başlatmıyorlar benim dönemimde kalanlar oldu ve onlarla yolu ayırdılar sınav bitince direk notunu görebiliyorsun geçtiysen 1 gün sonrasında eğitimler başlıyor bizim sürecimiz 16 gün sürücek haftasonları izinli oluyorsun her gün eğitim sınav muhabbeti var ama eğitimdeki ler ilk sınav gibi çok ciddi değil ama genel olarak böyle
Eğitim için aranmadan önce şu gün sigorta girişiniz olacak sigortalı olmamalısın daha sonra eğitim için arayacaklar dediler mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.