Dostum herhangi bir kısıtlama yok özel devlet fark etmez ama devlet te işin biraz uzun sürebilir bölümlerden randevu almak filan zor olabilir isem merkezleri var Google dan aratırsan sana en yakın da ki isteme gidip bel için istenen rapor hariç diğerlerini 1 saat de halledersin bel için de bir özel hastaneden işini halledebilirsin fiyat olarak da daha ucuz olurSMS geldi sağlık raporu özel hastaneden mi alınacak ve Anadolu yakasında nerelerden alabilirim
Çözümmed adında biryer var Pendik'te . Yakacık - Adnan Kahveci metro durağına çok yakın . Ben oradan halletmiştim . TGS ile anlaşmalı biryer . yanlış hatırlamıyorsam 1500 ₺ gibi bir ücret ödemiştim . Bu arada kendi sürecinizden biraz bahseder misiniz ? Sabiha mı İstanbul mu ? Başvuru ne zaman yaptınız , mülakata ne zaman gittiniz , evrak istemi ne zaman yapıldı vs...SMS geldi sağlık raporu özel hastaneden mi alınacak ve Anadolu yakasında nerelerden alabilirim
Nasıl bir sms geldi acabaSMS geldi sağlık raporu özel hastaneden mi alınacak ve Anadolu yakasında nerelerden alabilirim
Merhaba İst için Anadolu’da yaşıyorum ama Avrupa’ya geçeceğim aralıkta başvurmuştum olumsuz geldi ilk başta sonra 1-2 ay sonra olumlu mesajı geldi toplu mülakat süreci oldu sonra bireysel sonra 1 ay içinde haber gelecek denildi 3 gün içinde geldiÇözümmed adında biryer var Pendik'te . Yakacık - Adnan Kahveci metro durağına çok yakın . Ben oradan halletmiştim . TGS ile anlaşmalı biryer . yanlış hatırlamıyorsam 1500 ₺ gibi bir ücret ödemiştim . Bu arada kendi sürecinizden biraz bahseder misiniz ? Sabiha mı İstanbul mu ? Başvuru ne zaman yaptınız , mülakata ne zaman gittiniz , evrak istemi ne zaman yapıldı vs...
İstenilen belgeler ve sağlık raporuNasıl bir sms geldi acaba
Hayırlı olsun hocam şimdiden bende şuan eğitim sürecindeyimİstenilen belgeler ve sağlık raporu
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun süreç nasıl ilerliyorHayırlı olsun hocam şimdiden bende şuan eğitim sürecindeyim
Beni de aradılar dün çalışmak ister misiniz diye daha öncesinde bütün evrakları vermiştim egıtım beklıyodum 4-5 ay sonra ihtiyaç doğrultusund alımlar durdu ihtiyaç olursa ilk sizinle iletışime geçicez diye bir mesaj yolladılar artık umudu kesmiştim dün ise aradılar çalışmak istıyomusuz diye evet dedım ayın 4 ünde sigorta girişiniz başlıcak egıtım için tekrardan aranacaksınız dedi bu şekilde aranan oldu mu acabaHayırlı olsun hocam şimdiden bende şuan eğitim sürecindeyim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.