Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kasow

Üye
18 Ocak 2026
84
32
5
Meslek
Yer Hizmetleri
SMS geldi sağlık raporu özel hastaneden mi alınacak ve Anadolu yakasında nerelerden alabilirim

SMS geldi sağlık raporu özel hastaneden mi alınacak ve Anadolu yakasında nerelerden alabilirim
Dostum herhangi bir kısıtlama yok özel devlet fark etmez ama devlet te işin biraz uzun sürebilir bölümlerden randevu almak filan zor olabilir isem merkezleri var Google dan aratırsan sana en yakın da ki isteme gidip bel için istenen rapor hariç diğerlerini 1 saat de halledersin bel için de bir özel hastaneden işini halledebilirsin fiyat olarak da daha ucuz olur

Çözümmed adında biryer var Pendik'te . Yakacık - Adnan Kahveci metro durağına çok yakın . Ben oradan halletmiştim . TGS ile anlaşmalı biryer . yanlış hatırlamıyorsam 1500 ₺ gibi bir ücret ödemiştim . Bu arada kendi sürecinizden biraz bahseder misiniz ? Sabiha mı İstanbul mu ? Başvuru ne zaman yaptınız , mülakata ne zaman gittiniz , evrak istemi ne zaman yapıldı vs...

Çözümmed adında biryer var Pendik'te . Yakacık - Adnan Kahveci metro durağına çok yakın . Ben oradan halletmiştim . TGS ile anlaşmalı biryer . yanlış hatırlamıyorsam 1500 ₺ gibi bir ücret ödemiştim . Bu arada kendi sürecinizden biraz bahseder misiniz ? Sabiha mı İstanbul mu ? Başvuru ne zaman yaptınız , mülakata ne zaman gittiniz , evrak istemi ne zaman yapıldı vs...
Merhaba İst için Anadolu’da yaşıyorum ama Avrupa’ya geçeceğim aralıkta başvurmuştum olumsuz geldi ilk başta sonra 1-2 ay sonra olumlu mesajı geldi toplu mülakat süreci oldu sonra bireysel sonra 1 ay içinde haber gelecek denildi 3 gün içinde geldi

Hayırlı olsun hocam şimdiden bende şuan eğitim sürecindeyim
Beni de aradılar dün çalışmak ister misiniz diye daha öncesinde bütün evrakları vermiştim egıtım beklıyodum 4-5 ay sonra ihtiyaç doğrultusund alımlar durdu ihtiyaç olursa ilk sizinle iletışime geçicez diye bir mesaj yolladılar artık umudu kesmiştim dün ise aradılar çalışmak istıyomusuz diye evet dedım ayın 4 ünde sigorta girişiniz başlıcak egıtım için tekrardan aranacaksınız dedi bu şekilde aranan oldu mu acaba

Sağol dostum teşekkürler şimdilik güzel gidiyor hocam eğitime 1 hafta kala sana e devlet üzerinden giriş yapabileceğin bir link geliyor onun üzerinden çalışıp eğitimin ilk günü sınava giriyorsun buna bakmanı tavsiye ederim geçme notu 60 geçemeyenler oluyor onlara sonra 1 saat ders anlatıp tekrar sınav yapıyorlar ondan da geçemezlerse 3. Şansı 1 gün sonrasına veriyorlar 3. De kalanlar olursa eğitime başlatmıyorlar benim dönemimde kalanlar oldu ve onlarla yolu ayırdılar sınav bitince direk notunu görebiliyorsun geçtiysen 1 gün sonrasında eğitimler başlıyor bizim sürecimiz 16 gün sürücek haftasonları izinli oluyorsun her gün eğitim sınav muhabbeti var ama eğitimdeki ler ilk sınav gibi çok ciddi değil ama genel olarak böyle

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.