Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Beni de aradılar dün çalışmak ister misiniz diye daha öncesinde bütün evrakları vermiştim egıtım beklıyodum 4-5 ay sonra ihtiyaç doğrultusund alımlar durdu ihtiyaç olursa ilk sizinle iletışime geçicez diye bir mesaj yolladılar artık umudu kesmiştim dün ise aradılar çalışmak istıyomusuz diye evet dedım ayın 4 ünde sigorta girişiniz başlıcak egıtım için tekrardan aranacaksınız dedi bu şekilde aranan oldu mu acaba
Sizede hayırlı olsun hocam bende aynı şekildeyim mart ayında teslim etmiştim evraklarımı dediğiniz mesajdan bana da gelmişti çok şükür çağırdılar benimle birlikte eğitim görüp olumsuz dönüşü alanlar da var hiç evrak vermeyip eğitimden 1 hafta önce aranıp çağrılan da var bizim gibi aylardır bekleyende karışık çağırıyorlar demek ki personel açığı çok fazla zaten

Sizede hayırlı olsun hocam bende aynı şekildeyim mart ayında teslim etmiştim evraklarımı dediğiniz mesajdan bana da gelmişti çok şükür çağırdılar benimle birlikte eğitim görüp olumsuz dönüşü alanlar da var hiç evrak vermeyip eğitimden 1 hafta önce aranıp çağrılan da var bizim gibi aylardır bekleyende karışık çağırıyorlar demek ki personel açığı çok fazla zaten
Eğitim için gün verdiler mı yoksa çalışmak istıyo musunuz diye mı aradılar

Beni de aradılar dün çalışmak ister misiniz diye daha öncesinde bütün evrakları vermiştim egıtım beklıyodum 4-5 ay sonra ihtiyaç doğrultusund alımlar durdu ihtiyaç olursa ilk sizinle iletışime geçicez diye bir mesaj yolladılar artık umudu kesmiştim dün ise aradılar çalışmak istıyomusuz diye evet dedım ayın 4 ünde sigorta girişiniz başlıcak egıtım için tekrardan aranacaksınız dedi bu şekilde aranan oldu mu acaba
Benide aradılar dün. İstanbul havaalanı için aradılar . ben Sabiha için aranmayı bekliyorum . istanbul bana çok uzak olduğu için ben kabul etmedim. Sabiha için alımlar açıldığında tekrar arayacaklarını söylediler.

Benide aradılar dün. İstanbul havaalanı için aradılar . ben Sabiha için aranmayı bekliyorum . istanbul bana çok uzak olduğu için ben kabul etmedim. Sabiha için alımlar açıldığında tekrar arayacaklarını söylediler.
Herhangı bı gün verdiler mı sigorta girişi şu gün olacak vs diye

Beni Sabiha Gökçen için aradılar
Beni Sabiha Gökçen için aradılar
Bana şuan Sabiha için ihtiyaç yok , İstanbul için ihtiyaç oluştu . onun için aradık sizi dediler . Bunlar nasıl iş yapıyor bir anlam veremedim ben ya vallahi . ben zaten istanbul havaalanına başvurmadım sabihaya başvurdum . beni neden istanbul için arıyorlar onu da anlamış değilim . bunları sormak için tekrar görüşme imkanımızda yokki . karşımızda muhatap bulupta soramıyoruz .

Sağol dostum teşekkürler şimdilik güzel gidiyor hocam eğitime 1 hafta kala sana e devlet üzerinden giriş yapabileceğin bir link geliyor onun üzerinden çalışıp eğitimin ilk günü sınava giriyorsun buna bakmanı tavsiye ederim geçme notu 60 geçemeyenler oluyor onlara sonra 1 saat ders anlatıp tekrar sınav yapıyorlar ondan da geçemezlerse 3. Şansı 1 gün sonrasına veriyorlar 3. De kalanlar olursa eğitime başlatmıyorlar benim dönemimde kalanlar oldu ve onlarla yolu ayırdılar sınav bitince direk notunu görebiliyorsun geçtiysen 1 gün sonrasında eğitimler başlıyor bizim sürecimiz 16 gün sürücek haftasonları izinli oluyorsun her gün eğitim sınav muhabbeti var ama eğitimdeki ler ilk sınav gibi çok ciddi değil ama genel olarak böyle
Evrak tesliminden sonraki süreci paylaşırmısınız bu yazıdan pek birşey anlamadım açıkçası evrak tesliminden sonra sınava mı

Evrak tesliminden sonraki süreci paylaşırmısınız bu yazıdan pek birşey anlamadım açıkçası evrak tesliminden sonra sınava mı
Ben evraklarımı 11 mart da teslim etmiştim herkesin süreci farklı ilerliyor onu izah ettim sizin ki bu kadar uzun sürmez evrak tesliminden sonra sağlıkla ilgili veya e devlet geçmişine de bakıyor doktor testlerde bir sorun gözükmese bile geçmişte ki bir sıkıntıdan dolayı onaylamadığı oluyor bu süreçten sonra fazla bekletmezler en kısa sürede eğitim başlar çok fazla personel ihtiyacı var çünkü sirkülasyon da çok fazla haliyle

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.