Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
linkedine baktığımda alımlar arasında 2 ay ara verdiklerini gördüm. En son 2 hafta önce alım olmuş. Sanırım 1-1 buçuk ay sonra tekrar dönüşler alımlar başlar. Tamamen kendi tahminim. Hakkımıza hayırlısı inşallah herkesin gönlünce olsun.
linkedine baktığımda alımlar arasında 2 ay ara verdiklerini gördüm. En son 2 hafta önce alım olmuş. Sanırım 1-1 buçuk ay sonra tekrar dönüşler alımlar başlar. Tamamen kendi tahminim. Hakkımıza hayırlısı inşallah herkesin gönlünce olsun.
Bana grup hakkında bilgi vermediler sadece kısa sürede dönüş yapamayabiliriz biraz zaman alabilir demişlerdi belki de sormadığım için bilmiyorum da siz ne zaman mülakata girdiniz?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.