Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu hangarlar ne zaman açılcak bilgisi olan var mı ilk 2025 Aralık dediler sonra 2026 Ocak dediler. 9 Şubatta resmi açılış olcak diye bir yerde okumuştum bilgisi olan var mı acaba?

Yani iyi geçmişti ben olumlu olur diye düşünüyordum ama demek ki olmamış valla tek ilan buraydı başka alım yapanda yok bilmiyorum artık bundan sonra ne olur
Sizce mülakatta sorulan teknik soruların hepsine doğru cevap verdiniz mi yoksa farklı bir şeyden mi elendiniz

Acaba ne soruyorlar teknik soru olarak
Konuştukların üzerinden ilerliyor. en sevdiğin iş, zorlandığın bi iş, aklında kalan iş gibi şeyler soruyorlar, üstüne biraz detay soruyorlar ama yüzeysel genelde. Ben bir parçanın değişimini anlatmıştım, doğru çalıştığını nasıl teyit ettin diye soruldu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.