Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Geçmiş olsun umarım daha iyileri nasip olur. Bekliyomuydun yoksa iyi mi geçmişti
Yani iyi geçmişti ben olumlu olur diye düşünüyordum ama demek ki olmamış valla tek ilan buraydı başka alım yapanda yok bilmiyorum artık bundan sonra ne olur

Arkadaşlar online mülakata giripte , mülakatınız tamamlandı gibi bir mail gelmeyen var mı yoksa herkese geliyor mu ? Bu konuda yardımcı olur musunuz yaklaşık 20 gün olacak mülakattan sonra mail almadım

Arkadaşlar online mülakata giripte , mülakatınız tamamlandı gibi bir mail gelmeyen var mı yoksa herkese geliyor mu ? Bu konuda yardımcı olur musunuz yaklaşık 20 gün olacak mülakattan sonra mail almadım
bana mülakattan çıktıktan sonra yaklaşık 10 15 dakika sonra geldi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.