Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Böyle bir mantıkda alım yapmaları saçma olur. Orda staj fırsatı bulmayıp kendini geliştirmiş (modül dil belgesi vs.) çok sayıda başka mezunlar var. Bunları değerlendirmezlerse saçma olurç
temmuzdan itibaren alınanları takip ediyorum 100 üstü alım oldu ncs de hepsi stajyer lisans veya ön lisans mezunları modül dil belgesi olmayanlarda vardı ama bundan sonra süreç nasıl olur bilmiyorum

temmuzdan itibaren alınanları takip ediyorum 100 üstü alım oldu ncs de hepsi stajyer lisans veya ön lisans mezunları modül dil belgesi olmayanlarda vardı ama bundan sonra süreç nasıl olur bilmiyorum
Evet ben de gördüm maalesef. Tamam stajyerin olabilir ama anlaşmalı okul olmadığı için sen de staj fırsatı bulamayan adamları da liyakatine göre değerlendirsene.

Evet ben de gördüm maalesef. Tamam stajyerin olabilir ama anlaşmalı okul olmadığı için sen de staj fırsatı bulamayan adamları da liyakatine göre değerlendirsene.
2 yıllık Nişantaşı Üniversitesi mezunu bile alındı kimseyi küçümsemek için söylemiyorum ama bu tarz üniversitelerin ve bölümlerin sektördeki karşılığı az çok bellidir. Sadece bu bile aslında bir kriterleri olmadığını gösteriyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.