Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Siz hangi bölüm mezunusunuz şuan hep ön lisans alınıyor acaba lisans alımını iptal mi ettiler
Ön lisans - lisans diye bir ayrım yapmıyorlar sadece staj yapıp yapmadığına bakıyorlar stajyerlerinin içinden de artık referans veya başka bir şeye göre sıralıyorlar. Üniversite, bölüm, dil puanı, modül bu tür seçici özelliklerle ilgilenmiyorlar.

• Like
Tepkiler: mrengineerr
Ön lisans - lisans diye bir ayrım yapmıyorlar sadece staj yapıp yapmadığına bakıyorlar stajyerlerinin içinden de artık referans veya başka bir şeye göre sıralıyorlar. Üniversite, bölüm, dil puanı, modül bu tür seçici özelliklerle ilgilenmiyorlar.
Zaten hep öyleydi ama artık yeni eleman lazım zaten pegasus ilk defa böyle ilan açtı dışardan eleman almıyordu hep stajerlerdi yani anlaşmalı olduğu okulların kapasitesi yetmez

Mülakat için henüz arama almayan var mı mülakat için olumlu dönüş maili aldıktan sonra arama gelmedi aramaya devam ediyorlar mı

Zaten hep öyleydi ama artık yeni eleman lazım zaten pegasus ilk defa böyle ilan açtı dışardan eleman almıyordu hep stajerlerdi yani anlaşmalı olduğu okulların kapasitesi yetmez
Pegasus daha önce çok az ncs alımı yapıyordu orada staj yapanların çok büyük bir kısmı başka şirketlerde işe giriyordu öyle bir alımı yoktu. 2024 yılında Pegasusta staj yapanların çoğu TK'de işe girdi. Eskişehir - Kocaeli ve Kapadokya Üniversitesiyle anlaşmalı ve sanırım birkaç vakıf üniversitesiyle de özellikle Uçak Teknolojisi gibi bölümlerden de stajyer kabul ediyor. 2025-2026 döneminde staj yapanları da hesaba katarsak yılın son çeyreğinde açılması planlanan hangar için gayet yeterli sayıda stajyere sahip. Elbette dışarıdan da takviye yapacaktır ama sayının çok fazla olacağını düşünmüyorum.

An itibariyle girdim mülakata iyiydi bi kaç teknik soru soruldu havacılık için ne yaptın gibi sorular soruldu ingilizce sınavımı sordu modüllerimi sordu stajda ne yaptıklarımızı sordu

• Like
Tepkiler: gunes
sıralama yapıldığını duymuştum ama stajyer olmayan adayda olduğu için dış kaynakta seçici özellik ararlar bence yoksa bizi neden mülakata alıp zaman kaybetsinler

Uçağı jack a kaldırılması stajtan dolayı pervane ile ilgili sorular emniyet teli bağlama havacılıkla ilgili ne yaptığın soruna ben çok bir şey diyemedim planlarım hedeflerim var ama işe girdikten sonra gerçekleştirebilirim dedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.