Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Orası çoktan dolmuştur temmuzdan berri ncs alıyorlar
Olabilir benim süreçle ilgili bir beklentim ve umudum kalmadı zaten, işe alınmayan pegasusta staj yapmış bir sürü kişi var yeni açılacak boşluklar da o arkadaşlarla kapanır benim gibi dışarıdan başvuranlara da sürece umut bağlamasını tavsiye etmem kenarda dursun bir gün dönüş olursa bakarız

Olabilir benim süreçle ilgili bir beklentim ve umudum kalmadı zaten, işe alınmayan pegasusta staj yapmış bir sürü kişi var yeni açılacak boşluklar da o arkadaşlarla kapanır benim gibi dışarıdan başvuranlara da sürece umut bağlamasını tavsiye etmem kenarda dursun bir gün dönüş olursa bakarız
Diğer hangar içinde yeni stajyerleri geldi onları başlatırlar bende orda staj yapmadım çok ümidim yok belki yaza çok boşluk kalırsa dönüş yaparlar

Yani arkadaşlar karışık alım olduğu için böyle bence ncs ilanı ama cs yetiştirmek istiyorlar bide hani mülakattan sonra olumsuz dönenler sormak lazım beklentileri ne şirketin

Yani arkadaşlar karışık alım olduğu için böyle bence ncs ilanı ama cs yetiştirmek istiyorlar bide hani mülakattan sonra olumsuz dönenler sormak lazım beklentileri ne şirketin
Eğer mülakata girdiysen zaten anlamışsındır mülakatları asla seçici bir mülakat değil o mülakatın sonucuna göre bir adaya olumsuz dönüş yapmalarının asla adil olduğunu düşünmüyorum ne ingilizce ne teknik herhangi bir konuda bir test yapmıyorlar.

• Like
Tepkiler: mrengineerr
Diğer hangar içinde yeni stajyerleri geldi onları başlatırlar bende orda staj yapmadım çok ümidim yok belki yaza çok boşluk kalırsa dönüş yaparlar
Böyle bir mantıkda alım yapmaları saçma olur. Orda staj fırsatı bulmayıp kendini geliştirmiş (modül dil belgesi vs.) çok sayıda başka mezunlar var. Bunları değerlendirmezlerse saçma olurç

Böyle bir mantıkda alım yapmaları saçma olur. Orda staj fırsatı bulmayıp kendini geliştirmiş (modül dil belgesi vs.) çok sayıda başka mezunlar var. Bunları değerlendirmezlerse saçma olurç
Bu şekilde kendini geliştirmiş olan bazı adaylara dil belgeleri olmalarına rağmen mülakat sürecine bile gelmeden olumsuz döndüler 6 aydır işe girenlerin %95'i stajyerleri kurumsal büyük firma olarak gördüğümüz bu şirketin sürecinin böye olması hayal kırıklığı. Ben Haziran ayında mülakata girdikten sonra ha bugün ha yarın dönerler diyerek iş hayatımı biraz buraya endekslemiştim o yüzden iş hayatını bu sürece endeksleyecek umut bağlayacak kişilere bunu tavsiye etmem 6 ayda bekleyebilirsiniz 1 ayda olumsuz da dönüş alabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: mrengineerr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.