Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar merhabalar, ben 21 temmuzda Pegasusus’un tecrübesiz kabin memuru alım ilanına başvurmuştum. İlk gönderdiğim cvmi daha sonra peoplise.com üzerinden güncelleyip değiştirdim profilim sayfasından hatta biraz da peoplise profilime bir şeyler ekledim doluluk oranını arttırdım. Ekim ayında bunu yaptım resmim falan en günceli olsun diye sizce cvmi yenisiyle değiştirmem beni sıralamalarda geri atmış mıdır ?İk uzmanları nasıl bir sisteme göre cvleri inceliyor acaba bilen var mı ? Uzun zamandır bekliyorum ama hala bir dönüş yapılmadı açıkcası da biraz stres oldum. Konu hakkında fikri olan arkadaşlar yazabilir mi? Ekimde ilk kez başvuru yapanlara bile dönülmüş ondan soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

İlanın şartlarını karşılıyor musunuz peki? Karşılamadığınız bir şartları varsa belki ondan dolayı da geri dönüş yapmıyor olabilirler

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
Ben senin dediğini de yaptım ikinci ilan alımına yeni bir maille başvuru da yaptım bu sorunun cevabı gerçekten çok önemli
Ben de bir başvuru temmuzda bir başvuru da ekimin başında yaptım farklı e postayla her ikisi de değerlendirme sürecinde diyor kriterlere uyduğumu düşünüyorum ben linkedin üzerinden başvurmuştum zaten hem kariyer.net hem de linkedin peoplise.coma yönlendiriyor oradan başvuruyoruz bildiğiniz gibi.

Merhaba, ben de 12 Temmuzda başvuru yaptım ve tüm kriterleri karşılamama rağmen hiçbir dönüş olmadı. Sizce ne yapmalı? Durumu benim gibi olanlar var mıdır?
21 temmuzda başvurdum ben de karşılıyorum kendimce ama bana da hala bir dönüş yapılmadı bekliyorum bazı kişiler buraya yazmış ekimin başında başvurdum pegasus ekim sonu beni çağırdı diye.m

• Like
Tepkiler: tokito
Bir de ben sonra peoplise profilim biraz dolsun diye bir şeyler ekledim oraya hem de cvmi daha güncelleyip bir şeyler ekleyip yenisiyle değiştirdim. Başvuru tarihine göre mi inceleyip iletişime geçiyorlar fikri olan var mı ? Bir de ben ingilizce bir cv gönderdim siz hangi dilde göndemiştiniz? İlan türkçe yayınlanmış ama cv ing olursa daha iyi olur diye düşündüm ben sonuçta ingilizcenin çok önemli olduğu uluslararası bir iş?

21 temmuzda başvurdum ben de karşılıyorum kendimce ama bana da hala bir dönüş yapılmadı bekliyorum bazı kişiler buraya yazmış ekimin başında başvurdum pegasus ekim sonu beni çağırdı diye.m
Acaba atladığımız bir adım mı var ya da yapmamız gereken bir şey... Emin olamıyorum. Daha önce bu konuyla ilgili bir mail attınız mı?

Acaba atladığımız bir adım mı var ya da yapmamız gereken bir şey... Emin olamıyorum. Daha önce bu konuyla ilgili bir mail attınız mı?
Vallaha peoplise.comdaki bütün soruları cevapladım profilimi de biraz doldurdum hala değerlendiriliyor diyor her iki başvurum dabilmiyorum neden beklemekten çok yoruldum ama …

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.