Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Bir de ben sonra peoplise profilim biraz dolsun diye bir şeyler ekledim oraya hem de cvmi daha güncelleyip bir şeyler ekleyip yenisiyle değiştirdim. Başvuru tarihine göre mi inceleyip iletişime geçiyorlar fikri olan var mı ? Bir de ben ingilizce bir cv gönderdim siz hangi dilde göndemiştiniz? İlan türkçe yayınlanmış ama cv ing olursa daha iyi olur diye düşündüm ben sonuçta ingilizcenin çok önemli olduğu uluslararası bir iş?
Sonradan ben de profil kısmında güncelleme yaptım, örneğin işe başlama tarihini ve temel bilgiler kısmına kendimi tanıttığım daha uzun ve bilgilendirici bir yazı ekledim. Ayrıca sizin gibi düşünürek İngilizce CV yükledim.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
Vallaha peoplise.comdaki bütün soruları cevapladım profilimi de biraz doldurdum hala değerlendiriliyor diyor her iki başvurum dabilmiyorum neden beklemekten çok yoruldum ama …
Aynı durumdayız... beklemekten başka yapacağımız tek çare sanırım insan kaynaklarına mail atmak olacaktır. Bu arada sizin % kaç dolu? Benim %84.

• Like
Sonradan ben de profil kısmında güncelleme yaptım, örneğin işe başlama tarihini ve temel bilgiler kısmına kendimi tanıttığım daha uzun ve bilgilendirici bir yazı ekledim. Ayrıca sizin gibi düşünürek İngilizce CV yükledim.
Şimdi baktım hala iki başvurum da değerlendirilme sürecinde diyor peoplise profilimi doldurdum foto ekledim sertifika okul dil vs dolu olsun biraz diye hatta cvmi bir tık güncelledim resmimi falan öyle tekrar yükledim ama bilemiyorum ya ben peoplise profil doluluk oranı %57 diyor acaba ben de dedim cvmi yenisiyle değiştirmiştim ekimin başında acaba geriye mi attı dedim sonra diyorum başvuru tarihine göre incelelerle ama geçen de biri ben ekimin başında başvurdum beni ekim sonu çağırdılar demişti. Hayır kriterlere de uyduğuma inanıyorum karışık duygular içerisindeyim ,sadede pegasusa başvurdum bakalım hayırlısı diyelim çok isterim çalışmak ama ilk adım olan davet gelmedi daha…

Aynı durumdayız... beklemekten başka yapacağımız tek çare sanırım insan kaynaklarına mail atmak olacaktır. Bu arada sizin % kaç dolu? Benim %84.
Siz baya doldurmuşsunuz benimki 57 bakayım belki biraz daha bir şeyler eklerim ama işe başlama tarihi hobi gibi şeylere de ne yazılır ki bilmiyorum belki bir yazı eklerim bravo size doluluk oranınız çok iyi umarım ikimize de dönülür cevaplarınız için de teşekkürler

Şimdi baktım hala iki başvurum da değerlendirilme sürecinde diyor peoplise profilimi doldurdum foto ekledim sertifika okul dil vs dolu olsun biraz diye hatta cvmi bir tık güncelledim resmimi falan öyle tekrar yükledim ama bilemiyorum ya ben peoplise profil doluluk oranı %57 diyor acaba ben de dedim cvmi yenisiyle değiştirmiştim ekimin başında acaba geriye mi attı dedim sonra diyorum başvuru tarihine göre incelelerle ama geçen de biri ben ekimin başında başvurdum beni ekim sonu çağırdılar demişti. Hayır kriterlere de uyduğuma inanıyorum karışık duygular içerisindeyim ,sadede pegasusa başvurdum bakalım hayırlısı diyelim çok isterim çalışmak ama ilk adım olan davet gelmedi daha…
Bence profilde herhangi bir güncelleme yapmamız başvuruda bir değişikliğe sebep olmuyor. Zaten başvuru tarihi Peoplise sayfasında görünüyor ve hâlâ “değerlendirme sürecinde” olduğu belirtiliyor. Sürecin tam olarak neye göre ilerlediğini anlamak zor ama yine de umut etmeye devam etmeliyiz.

• Like
Siz baya doldurmuşsunuz benimki 57 bakayım belki biraz daha bir şeyler eklerim ama işe başlama tarihi hobi gibi şeylere de ne yazılır ki bilmiyorum belki bir yazı eklerim bravo size doluluk oranınız çok iyi umarım ikimize de dönülür cevaplarınız için de teşekkürler
Başlama tarihi olarak tahminen en yakın tarihi seçebilirsiniz. Hobiler kısmına örnek olarak ben gitar çalıyorum, çizim yapıyorum ve sporla ilgileniyorum diye yazdım. Siz de günlük hayatınızda keyifle yaptığınız benzer ilgi alanlarını ekleyebilirsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur, bol şans diliyorum!

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.