Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Genel bir güncelleme yapayım, benim sürecim ilerledi. İngilizce mülakatından 2 gün sonra kurul mülakatına gittim. Gayet rahat ve sohbet havasında geçti, toplam 5 dk anca sürmüştür. CV çıkartıp gelmemiz söylenmişti. Genel olarak bizi tamımaya yönelik sorular soruldu. Kurul mülakatının sonuçlarının hemen gelmeyeceği bilgisi verildi. Birkaç gün sonra referans bilgileri ve servis için adres bilgisi istediklerine dair mail atıldı. Bana kurul mülakatından tam olarak 2 hafta sonra sonuç hakkında mail geldi. Olumlu olmuş ve maille birlikte teklif atmışlar, kabul ettim. Ertesi gün işe giriş muayenesi ve evraklarının olduğu bir liste gönderdiler. 30 kasımda eğitimin başlayacağını, 27 kasımda evrak teslimi için genel müdürlüğe gelmemizi ilettiler. Ben dün Medicana hastanesinden sağlık raporumu aldım. SHGM onaylı hastanelerin listesini de atmışlardı, hastane bulmak zor olmadı. Sertifikamı ve dosyamı aldım şu an belgelerimi tamamlamaya çalışıyorum. 27 kasımda genel müdürlüğe gidip belgelerimi teslim edeceğim. Süreç hakkında o gün bilgi verirler diye düşünüyorum, tekrar güncellerimmm🥰

Genel bir güncelleme yapayım, benim sürecim ilerledi. İngilizce mülakatından 2 gün sonra kurul mülakatına gittim. Gayet rahat ve sohbet havasında geçti, toplam 5 dk anca sürmüştür. CV çıkartıp gelmemiz söylenmişti. Genel olarak bizi tamımaya yönelik sorular soruldu. Kurul mülakatının sonuçlarının hemen gelmeyeceği bilgisi verildi. Birkaç gün sonra referans bilgileri ve servis için adres bilgisi istediklerine dair mail atıldı. Bana kurul mülakatından tam olarak 2 hafta sonra sonuç hakkında mail geldi. Olumlu olmuş ve maille birlikte teklif atmışlar, kabul ettim. Ertesi gün işe giriş muayenesi ve evraklarının olduğu bir liste gönderdiler. 30 kasımda eğitimin başlayacağını, 27 kasımda evrak teslimi için genel müdürlüğe gelmemizi ilettiler. Ben dün Medicana hastanesinden sağlık raporumu aldım. SHGM onaylı hastanelerin listesini de atmışlardı, hastane bulmak zor olmadı. Sertifikamı ve dosyamı aldım şu an belgelerimi tamamlamaya çalışıyorum. 27 kasımda genel müdürlüğe gidip belgelerimi teslim edeceğim. Süreç hakkında o gün bilgi verirler diye düşünüyorum, tekrar güncellerimmm🥰
Hayırlı uğurlu olsuuun :)

Pegasus çağrılarını neye göre yapıyor gerçekten anlamadım. Bazı duyumlarıma göre alınanlar da söz konusu. Öte yanda da hiç CV görüntülenmesi almayanlar...
Kariyer.Net sistemi gerçekten uyuz bir sistem, yapay zeka adayları pozisyon uygunluğuna göre yüz üzerinden puanlandırıyor, tahminimce buna göre çağırıyorlar. Keşke TK gibi kendi sistemleri üzerinden başvuru alsalar.
Gerçekten hiçbir fikrim yok benimde. Ben de ilana başvurduktan 1 ay sonra cv’m görüntülendi ve mail aldım. Fakat neye göre kime göre hiçbir fikrim yok. İhtiyaç oldukça alım yapılıyor gibi belirli bir tarihi yok ya da tamamen şansa…

Gerçekten hiçbir fikrim yok benimde. Ben de ilana başvurduktan 1 ay sonra cv’m görüntülendi ve mail aldım. Fakat neye göre kime göre hiçbir fikrim yok. İhtiyaç oldukça alım yapılıyor gibi belirli bir tarihi yok ya da tamamen şansa…
Eğitiminiz ne üzerineydi, Sivil havacılık yahut bir müşteri ilişkileri alanında bir kariyeriniz var mı? Yanlış anlamayın lütfen, sadece mantıklarını çözmeye çalışıyorum. İlaveten az önce kontrol ettim, ilanı yayından kaldırmışlar, büyük ihtimal ihtiyaçları kadar alımı sağladılar gibi duruyor..

Eğitiminiz ne üzerineydi, Sivil havacılık yahut bir müşteri ilişkileri alanında bir kariyeriniz var mı? Yanlış anlamayın lütfen, sadece mantıklarını çözmeye çalışıyorum. İlaveten az önce kontrol ettim, ilanı yayından kaldırmışlar, büyük ihtimal ihtiyaçları kadar alımı sağladılar gibi duruyor..
Yok ne yanlış anlaması, Ameliyathane Hizmeteri bölümü yani sağlık mezunuyum. Havacılıkla ilgili hiçbir okul veya çalışma üzerine bir tecrübem olmadı.

• Like
Tepkiler: sunturk
29 temmuzda eğitim dili ingilizce ye başvurdum benden sonra başvuran çoğu kişiye dönüş yaptılar ama benim cv goruntulenmedi bile acaba yarın arayıp sorsam mı pegasusu

Eylül'de başvurmuştum Ekim başında çağırdılar. Öncelikle 80-90 kişilik bir grubun olduğu bir salona alındık. Orada form doldurup ve sunum dinledik. Ardından yazılı genel yetenek ve İngilizce sınavı yapıldı. Sınavları çok basit buldum açıkçası. A2-B1 seviyede İngilizceniz olsa rahat geçersiniz. Ardından boy ve kilo ölçümü yapıldı. O günün akşamı sürecin olumlu olduğuna ve ertesi gün sözlü İngilizce sınavı yapılacağına dair mail geldi. Sözlü İngilizce sınavında bir hanımefendiyle birebir sohbet havasında 2-3 dk geçirdik. Kendimi ve neden bu işi yapmak istediğimi anlattım. Herhangi bir soru sormadı. Ardından bir diğer odada ik yetkilisi tarafından sınavı geçtiğim söylendi ve kurul mülakatı için birlikte gün ve saat belirledik. Kurul mülakatı üç kişi vardı. Kendimi tanıtmamı ve neden bu mesleği yapmak istediğimi sordular. Bir ara İngilizce devam edelim dediler. Mesleğin zorlukları hakkında ne düşünüyorsunuz? gibi bir soru sordular. Bir kaç gün sonra servis ve referans kontrolü için bilgi istediler. Ardından yaklaşık bir hafta sonra iş teklif mektubu geldi ve iki gün içerisinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapmamı istediler. Taşınmam gerektiği ve buna karşın ücretleri düşük bulduğum için reddetmek durumunda kaldım. Anadolu yakasında yaşasaydım muhtemelen kabul ederdim. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.