Genel bir güncelleme yapayım, benim sürecim ilerledi. İngilizce mülakatından 2 gün sonra kurul mülakatına gittim. Gayet rahat ve sohbet havasında geçti, toplam 5 dk anca sürmüştür. CV çıkartıp gelmemiz söylenmişti. Genel olarak bizi tamımaya yönelik sorular soruldu. Kurul mülakatının sonuçlarının hemen gelmeyeceği bilgisi verildi. Birkaç gün sonra ******** bilgileri ve servis için adres bilgisi istediklerine dair mail atıldı. Bana kurul mülakatından tam olarak 2 hafta sonra sonuç hakkında mail geldi. Olumlu olmuş ve maille birlikte teklif atmışlar, kabul ettim. Ertesi gün işe giriş muayenesi ve evraklarının olduğu bir liste gönderdiler. 30 kasımda eğitimin başlayacağını, 27 kasımda evrak teslimi için genel müdürlüğe gelmemizi ilettiler. Ben dün Medicana hastanesinden sağlık raporumu aldım. SHGM onaylı hastanelerin listesini de atmışlardı, hastane bulmak zor olmadı. Sertifikamı ve dosyamı aldım şu an belgelerimi tamamlamaya çalışıyorum. 27 kasımda genel müdürlüğe gidip belgelerimi teslim edeceğim. Süreç hakkında o gün bilgi verirler diye düşünüyorum, tekrar güncellerimmm