zeceozer

Üye
6 Eki 2023
15
12
0
Eylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?

• Like
Tepkiler: Busep
Olumlu dönüş alanların CV'lerinde havacılığa dönüt bir tecrübe ya da eğitim bulunmakta mı? Çevremde hiç mail alan birini duymadım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Pegasus sanırım içerden adam alıyor ben şu zamana dek başvurusuna dönülen tek tük kişi gördüm. Bazı firmalar gibi elden cv iletme gibi bir şey söz konusu olabilir.

• Like
Tepkiler: saranur
Pegasus sanırım içerden adam alıyor ben şu zamana dek başvurusuna dönülen tek tük kişi gördüm. Bazı firmalar gibi elden cv iletme gibi bir şey söz konusu olabilir.
Pegasustaki arkadaşlarım da kendilerinin içeriye öneri yapamadıklarını ilettiler, garip.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.