Pozisyon veya İlan Adı
Uçak bakım
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar, ayin 14ünde bir çok arkadaşım olumsuz aldı. 17sinde ise kalan arkadaşlarıma olumlu ilerliyor diye mail geldi, bana hiçbir mail gelmedi benim gibi olan var mı acaba? Bu durum normal mi baska tanıdığım kimse yok mail almayan.

Selamlar, ayin 14ünde bir çok arkadaşım olumsuz aldı. 17sinde ise kalan arkadaşlarıma olumlu ilerliyor diye mail geldi, bana hiçbir mail gelmedi benim gibi olan var mı acaba? Bu durum normal mi baska tanıdığım kimse yok mail almayan.
Bana da herhangi bir mail gelmedi,olumsuz değilse sorun yok diyor herkes ama bilmiyorum

Tabi ki mülakat Türkçe,ancak shgm dil sınavı belgeniz var mı bu önemli düşük bir puan aldıysanız sizin için olumsuz yazar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.