Pozisyon veya İlan Adı
Uçak bakım
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende olumlu geçtiğinin mailini aldım ama Kasım ayı içerisinde iletişime geçeceklerini söylediler lakin herhangi bir iletişim olmadı mülakat tarihi belirlenen var mı ?
ben de aynı şekil bekliyorum lokasyon tercihi için mail attılar en son

Türkçe olur die düşünüyorum,benzer sorular sorulur,sohbet havasında geçebilir,tarihi belli mi

Türkçe ama herkeste farklı sorular temel bilinmesi gereken şeyler sorulabilir gerisi sohbet havasıymış zaten NCS ilanı detay sorulmaz yakında gelir umarım dönüşler

ben alamadım daha ne zaman döncekler acaba daha mülakat sonrası süreç de olacak
şubat ayında yeni hangarların açılacağına dair haber görmüştüm o zaman için alım olur ona göre planlama yapmış olabilirler belki ben de kasım ayında mülakat daveti aldım ama hala bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.