Pozisyon veya İlan Adı
Uçak bakım
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tabi ki mülakat Türkçe,ancak shgm dil sınavı belgeniz var mı bu önemli düşük bir puan aldıysanız sizin için olumsuz yazar
Tabi min 50 almak gerekiyor sınavdan 50 altı problem yaratır. Lisans içinde zaten 70 gerekiyor ama shgm belgesini çalışırkende alabiliyorsunuz bir çok arkadaşım işe girdikten sonra aldı

Tabi min 50 almak gerekiyor sınavdan 50 altı problem yaratır. Lisans içinde zaten 70 gerekiyor ama shgm belgesini çalışırkende alabiliyorsunuz bir çok arkadaşım işe girdikten sonra aldı
arkadaş 50 civarında aldıo elendi mülakata girmişti olumsuz geldi ona bu sefer çalışmaya başlamadan istiyorlar gibi gelio bana

arkadaş 50 civarında aldıo elendi mülakata girmişti olumsuz geldi ona bu sefer çalışmaya başlamadan istiyorlar gibi gelio bana
ben başvurunken dil belgem yoktu mülakat maili attılar bence kendi sınavlarını referans alıyor olabilirler arkadaşınız başka bir şeyden elenmiş olabilir mülakatta da dil puanı sormuyorlarmış galiba

sanmıyorum o yüzden olduğuna arkadaşım 50 aldı çalışıyor

Bende olumlu geçtiğinin mailini aldım ama Kasım ayı içerisinde iletişime geçeceklerini söylediler lakin herhangi bir iletişim olmadı mülakat tarihi belirlenen var mı ?

• Like
Tepkiler: mrengineerr
motor çalışırkenki güvenlik önlemleri fln,hangi alanı daha çok sevdin çalışırken,ben daha önce orada staj yaptım o yüzden seni neden işe alalım gibi bir soru almadım
staj haricinde dışardan başvuru yapanların mülakatı hakkında bilgin var mı peki mülakat ingilizce mi oluyor ben de mülakat daveti aldım gerekli bilgilendirmeyi bekliyorum şimdiden cevabın için teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.