Merhaba ben de bugün genel yetenek sınavı ve ingilizce yazılı sınav için geldim pegasus genel müdürlüğe hakkımızda hayırlısı

Merhaba biraz detaylı bilgi verir misiniz sürecinizle alakalı. Katılım çok fazlaydı ingilizce sınavına.bir sabah geubu bir öğleden sonra grubh vardı. Ama açılan eğitim sınıflarının 20 kişilik olduğunun söylediler. Sınıf dolduğunda bir sonraki sınıfın açılması bekleniyormuş bu da bana yaklaşık 1000 kişiden ortalama 20-40 kişi arası ancak alacaklarını düşündürttü. Neredeyse sınavı fullemek mi gerekiyor o zaman

Merhaba biraz detaylı bilgi verir misiniz sürecinizle alakalı. Katılım çok fazlaydı ingilizce sınavına.bir sabah geubu bir öğleden sonra grubh vardı. Ama açılan eğitim sınıflarının 20 kişilik olduğunun söylediler. Sınıf dolduğunda bir sonraki sınıfın açılması bekleniyormuş bu da bana yaklaşık 1000 kişiden ortalama 20-40 kişi arası ancak alacaklarını düşündürttü. Neredeyse sınavı fullemek mi gerekiyor o zaman
Evet haklısın bugün bende katıldım çok kalabalıktı ve sabah grubu da bu kadar ise eğer talep çok fazla alım aşamasında da çok seçici olacakları anlamına geliyor maalesef

• Like
Tepkiler: Nox
Tebrik ederim. Bize bu akşam açıklanacak bugünün sonuçları ona göre de haftaya mülakatlar olacak denmişti. O yüzden sürekli maile bakıyordum.
Teşekkür ederim, bende seni tebrik ediyorum. Şimdi sırada bence en can alıcı noktası mülakat var hakkımızda hayırlısı olsun. Başarılar diliyorum.

• Like
Tepkiler: Nox
İngilizce mülakatta genel olarak öncelikle kendinizi tanıtmanız isteniyor. Nerede yaşadığınız ne okuduğunuz şuan çalışıyor musunuz vs. Sonrasında biraz size göre sohbetin akışı değişiyor. Mesela dün neler yaptınız anlatır mısınız sorusuna sinemaya gittim derseniz ne sıklıkla gittin, ne tür izlemeyi seversin gibi sorular soracaklardır. Ona göre hazırlanabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: xhavacı
Merhabalar ref. ilettim bir tanesi aranmış ama geri dönüş henüz yapılmadı bilgisi olan var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.