Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Siz yaz sezonunda gitceksiniz bence ilk aşamalarda daha rahat ediceğiniz şekilde katılabilirsiniz çünkü sıcaktan bunalmanız vs. çok olası. Kumaş pantolon ve ince blazer yeterli, ilk aşamada yanınıza ufak bir yemek hazırlayabilirsiniz çünkü bu aşama konferansla beraber çok uzun sürüyor, orda tabi ki içeceklere erişiminiz var ama ben testten önce getirdiğim yemeği yemiştim iyi geldi (kilo ölçümünden sonra). Yemeseydim testten önce inanılmaz başım döndü hem soğuk hem açlık vs vs 😁 Hem test hem ingilizce mülakat biraz odak istediği için rahat hissetceğiniz kıyafetler öneririm iyi oluyor açıkcası en azından ben rahat hissettiğim için daha iyi ilerlemiştim (anlattıklarıma kurul mülakatı günü dahil değildir, karıştırmayınnn)

Siz yaz sezonunda gitceksiniz bence ilk aşamalarda daha rahat ediceğiniz şekilde katılabilirsiniz çünkü sıcaktan bunalmanız vs. çok olası. Kumaş pantolon ve ince blazer yeterli, ilk aşamada yanınıza ufak bir yemek hazırlayabilirsiniz çünkü bu aşama konferansla beraber çok uzun sürüyor, orda tabi ki içeceklere erişiminiz var ama ben testten önce getirdiğim yemeği yemiştim iyi geldi (kilo ölçümünden sonra). Yemeseydim testten önce inanılmaz başım döndü hem soğuk hem açlık vs vs 😁 Hem test hem ingilizce mülakat biraz odak istediği için rahat hissetceğiniz kıyafetler öneririm iyi oluyor açıkcası en azından ben rahat hissettiğim için daha iyi ilerlemiştim (anlattıklarıma kurul mülakatı günü dahil değildir, karıştırmayınnn)
çok teşekkür ederim🙏🏻

• Like
Tepkiler: ultraviolence
Ben de yazılı sınava biraz daha rahat kıyafetle giderim hatta sakalı bile kesmem ingilizce sözlüde veya kurulda takım giyip sakalı keserim diye düşünüyordum ama yapay zekayla konuştum forumları da okudum çoğu kişi yazılı sınava bile gömlek kıravat ve sakalsız geliyormuş o yüzden tek ben öyle olursam çok dikkat çekerim, sakalı kesip gömlek, kumaş pantolon giymek en iyisi gibi gözüküyor 😂😳

• Like
Tepkiler: ultraviolence
Yanlıslıkla katılamayacagım secenegine tıkladım ve soru tek cevaplık oldugundan gerı dönup duzeltemiyorum. Bir kaç gündir mail atıyorum ama asla ulasım saglayamadım. Nasıl bır yol ızlemelıyım scaba
İletişim kurabilmemizin mail dışında bir yolu var mıdır? Hala iletişim kuramadınız mı acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.