Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben katılıyorum işaretledim mail attım bakalım yeniden planlarlar umarım çok teşekkür ederim burda da desteğinizi esirgemediğiniz için 💗
Her ihtimale karşı mail attım ankara base durumu ne olur diye daha önce antalya base mülakata katıldım mülakatta istanbul base ve antalya base seçme imkanı sunmuşlardı istanbula gitmem hiç mantıklı olmayacak şuan 🥲
Merhabalar hangi mail adresine attınız benim de mail atmam gerekiyor

Merhaba ben bu ilana 12.07.2025 tarihinde başvurmuştum ve 23.03.2026 tarihinde bana bir sağlık beyanı maili gönderdiler bu mailde sadece hastalığın var mı diye soruyordu, hayır dedim ve tamamladım fakat bana size gelen davet maili gelmedi. Siz sağlık beyanı mailini almış mıydınız? Ve acaba bana da davet maili gelir mi?

merhabalar ben de geçen sene başvuru yapmıştım ve 3 ay sonra mülakata çağırıldım ama çok hasta olduğum için gidemedim maalesef sizce tekrar mail atarlar mı çağırılma için?

Merhabalar bir sorum olacaktı. Şu an mail gelen grup tam olarak hangisi? Daha önce mülakatlara girip aşamaları geçip alım durduruldu maili alanlar mı, yoksa geçmişte değerlendirilmeyen adayları mı değerlendiriyorlar? Neden baştan bütün mülakatları yapıyorlar anlayamadım orasını.

Merhabalar bir sorum olacaktı. Şu an mail gelen grup tam olarak hangisi? Daha önce mülakatlara girip aşamaları geçip alım durduruldu maili alanlar mı, yoksa geçmişte değerlendirilmeyen adayları mı değerlendiriyorlar? Neden baştan bütün mülakatları yapıyorlar anlayamadım orasını.
geçmiş ilana başvuru yapıp süreci hiç başlamadan havuzda duran adaylar, yedek aday gibi yarım kalan bir durum söz konusu değil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.