Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhabalar ben de geçen sene başvuru yapmıştım ve 3 ay sonra mülakata çağırıldım ama çok hasta olduğum için gidemedim maalesef sizce tekrar mail atarlar mı çağırılma için?
Evet mail atıp mülakatlara tekrar dahil olmak istediğini söyleyebilirsiniz önceden katılamayıp sonrdan sağlayanlar oluyor bence şansınızı deneyin böyle katılan bir arkadaşım olmuştu

Merhaba pegasusun ingilizce yazili sinavlari neler , ilk defa oyle bir sey duyuyorum da sistem nasil ?
İlk katıldıgınız gün boy kilo aşaması bitince kalan adaylarla beraber sizlere kitapçık veriyorlar. Herkes aynı anda bu teste başlıyor, çoktan seçmeli (klasik soru yok). Grammer, vocab ve anlaşılması kolay kısa bi okuma parçasından oluşuyor. Gerçekten kolay bir test internetten A2 ingilizce konuları yazıp gitmeden çalışabilirsiniz. Seviyesini net bilmiyorum açıkcası sınavı zar zor hatırlıyorum ama siz kendi seviyenize uygun a2-b1 ing olarak aratsanız yeterli olur. Yapy zekadan destek alabilirsiniz. Bi de aynı kitapçık içinde matematik ve sözel soruları oluyor buraya bi isim veriliyodu genel yetenek sanırım. Bunlarda inanılmaz zor sorular değil ben üzerine baya not alarak mantık yürüterek çözdüm öyle formül falan yapmadım ama bi şekilde çözülüyor. İngilizce için ekstra phrasal verbs ve infinite gerund bakabilirsiniz. Mülakat mailinde aşamaları belirtmiş olmaları lazım bu aşamalar verilmemiş mi

O zaman öyle yapacağım kurula kalabilirsem teşekkür ederim, kesinlikle çok haklısın eğer bir iki yerden açık verirsen konular çok başka hal alıyor ve olumsuza dönüşüyor.
Rica ederim olumsuz aldıgınız mülakata odaklanmayın şu an önünüzde yeni bir süreç var umarım her şey gönlünüzce olur başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: Melomelomm
merhaba ilk aşama için kılık kıyafet nasıl olmalı bir bilginiz var mı
Kurula kadar bir dress code yok ama tüm adaylar özenli gelmiş oluyorlar herkes her aşamada jilet gibiydi. Benim kurtköye 3-4 saatlik yolum vardı ve havalarda yağmurlu olduğundan sadece yanıma blazer alabilmiştim, havadan kaynaklı pek özenli gidemedim full ıslandım. Kuruldan önceki aşamalarda sorun olmuyor çünkü önemli olan kurul mülakatınızdaki giyiminiz. Hatta ingilizce mülakata saçma sapan bir botla gittim ne yalan söyliyim 😁 Eğer havalimanına yakın olcaksınız tüm aşamalarda dikkat edebilirsiniz sizi rahat hissettirir, fakat önemli olan kurulda dress code'a uymak zaten o aşamaya geldiğinizde size mailde bi foto gönderiyorlar kadın/erkek adaylar için örnek kıyafet outfiti. Ben kurulda şifon gömlek blazer diz altı kalem etek giydim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.