Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun sürekli bir tartışma yapmak isteği içinde gibisiniz. Başlıkta veya konu içeriğinde yazmıyordu pegasus olduğu fakat konunun açıldığı yer pegasus forumuydu oradan anlayabilirdiniz.
tekrar anlatıyorum: Pegasus yazmıyordu. Ki bu yüzden zaten insanlar bunu yazdı düşünün.
Pegasus yazsa kim niye tgs kurul başlığına yönlendirsin?
m3rv3b34' Alıntı
merhaba konuyla ilgili tgs kurul mülakatı soruları şeklinde adminin açtığı bir başlık var oradan ulaşabilirsiniz. Mükakat daveti hangi gün geldi acaba size ve yerinde sınava ne zaman girmiştiniz?
————
Ek olarak ben bu kadar ufak şeylere takılmam ama siz yazınca saatlerce sizinle tartışasım geliyor. Diğer bir başlıkta bana güncel olarak çalışıp çalışmadığım sorulmuş siz cevap vermişsiniz benim adıma. Ne alakaysa? Rica ediyorum, siz benim yazdığım şeylere yanıt vermeyin gerçekten sizinle muhattap olmak istemiyorum. Siz yazdıkça ben de bu şekilde karşılık vereceğim.

tekrar anlatıyorum: Pegasus yazmıyordu. Ki bu yüzden zaten insanlar bunu yazdı düşünün.
Pegasus yazsa kim niye tgs kurul başlığına yönlendirsin?
m3rv3b34' Alıntı
merhaba konuyla ilgili tgs kurul mülakatı soruları şeklinde adminin açtığı bir başlık var oradan ulaşabilirsiniz. Mükakat daveti hangi gün geldi acaba size ve yerinde sınava ne zaman girmiştiniz?
————
Ek olarak ben bu kadar ufak şeylere takılmam ama siz yazınca saatlerce sizinle tartışasım geliyor. Diğer bir başlıkta bana güncel olarak çalışıp çalışmadığım sorulmuş siz cevap vermişsiniz benim adıma. Ne alakaysa? Rica ediyorum, siz benim yazdığım şeylere yanıt vermeyin gerçekten sizinle muhattap olmak istemiyorum. Siz yazdıkça ben de bu şekilde karşılık vereceğim.
Tamam yazmıyor da pegasus forumunun altında açılmış konu. İlk siz benim yazdığıma karşılık verdiniz. Muhatap olmak istemiyorsun durduk yere neden alıntılıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.