PEGASUS Pegasus ingilizce sözlü ve kurul mülakatı için yardım istiyorum

• Konbuyu başlatan muhammet34
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

muhammet34

HavaPersonel.Com
14 şubatta sözlü mülakatlarım olacak bunlar için kesin bilmem gereken ve çıkması yüksek sorular nelerdir hangi konulara daha çok hakim olmalıyım biliyorum soruların bir sıralaması elbet yok absürt sorular dahi gelebilir ama elektrik mezunuyum hem lise de hem de üniversite de neden bu işi istiyorsun gibi ya da daha ne tür soru sorabilirler görüşlerinizi merak ediyorum

M

Mrnobody

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
14 şubatta sözlü mülakatlarım olacak bunlar için kesin bilmem gereken ve çıkması yüksek sorular nelerdir hangi konulara daha çok hakim olmalıyım biliyorum soruların bir sıralaması elbet yok absürt sorular dahi gelebilir ama elektrik mezunuyum hem lise de hem de üniversite de neden bu işi istiyorsun gibi ya da daha ne tür soru sorabilirler görüşlerinizi merak ediyorum
İstanbul için mi katılcaksınız mülakata

M

m3rv3b34

HavaPersonel.Com
merhaba konuyla ilgili tgs kurul mülakatı soruları şeklinde adminin açtığı bir başlık var oradan ulaşabilirsiniz. Mükakat daveti hangi gün geldi acaba size ve yerinde sınava ne zaman girmiştiniz?

havacilik

havacilik

Diğer başlıklar altında cevapları tek tek yazıldı aslında sorduğunuz konuların. Faydanıza olabilir, oradan bakıp not alabilirsiniz

M

muhammet34

HavaPersonel.Com
merhaba konuyla ilgili tgs kurul mülakatı soruları şeklinde adminin açtığı bir başlık var oradan ulaşabilirsiniz. Mükakat daveti hangi gün geldi acaba size ve yerinde sınava ne zaman girmiştiniz?
ocağın 30 unda girmiştim öğlen gibi girmiştim sanırım baya da geçe kaldık diye hatırlıyorum

havacilik

havacilik

. Bu da kanıt. İnsanları aptal yerine koymayın

L

Leon718

havacilik

havacilik

Sakin olun sürekli bir tartışma yapmak isteği içinde gibisiniz. Başlıkta veya konu içeriğinde yazmıyordu pegasus olduğu fakat konunun açıldığı yer pegasus forumuydu oradan anlayabilirdiniz.
tekrar anlatıyorum: Pegasus yazmıyordu. Ki bu yüzden zaten insanlar bunu yazdı düşünün.
Pegasus yazsa kim niye tgs kurul başlığına yönlendirsin?
m3rv3b34' Alıntı
————
Ek olarak ben bu kadar ufak şeylere takılmam ama siz yazınca saatlerce sizinle tartışasım geliyor. Diğer bir başlıkta bana güncel olarak çalışıp çalışmadığım sorulmuş siz cevap vermişsiniz benim adıma. Ne alakaysa? Rica ediyorum, siz benim yazdığım şeylere yanıt vermeyin gerçekten sizinle muhattap olmak istemiyorum. Siz yazdıkça ben de bu şekilde karşılık vereceğim.

L

Leon718

tekrar anlatıyorum: Pegasus yazmıyordu. Ki bu yüzden zaten insanlar bunu yazdı düşünün.
Pegasus yazsa kim niye tgs kurul başlığına yönlendirsin?
m3rv3b34' Alıntı
————
Ek olarak ben bu kadar ufak şeylere takılmam ama siz yazınca saatlerce sizinle tartışasım geliyor. Diğer bir başlıkta bana güncel olarak çalışıp çalışmadığım sorulmuş siz cevap vermişsiniz benim adıma. Ne alakaysa? Rica ediyorum, siz benim yazdığım şeylere yanıt vermeyin gerçekten sizinle muhattap olmak istemiyorum. Siz yazdıkça ben de bu şekilde karşılık vereceğim.
Tamam yazmıyor da pegasus forumunun altında açılmış konu. İlk siz benim yazdığıma karşılık verdiniz. Muhatap olmak istemiyorsun durduk yere neden alıntılıyorsun.

havacilik

havacilik

Tamam yazmıyor da pegasus forumunun altında açılmış konu. İlk siz benim yazdığıma karşılık verdiniz. Muhatap olmak istemiyorsun durduk yere neden alıntılıyorsun.
Beyefendi sizi birdaha uyarmayacağım bu konuyu son kez konuşarak burda bitiriyorum. İyi günler dilerim

L

Leon718

Hakaret sayılabilecek, aşağılayıcı ifadeler yazmak forumda yasaktır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu okuyanlar;