1 Haz 2024
105
23
0
Video mülakatı iyi geçen ve dönüş almayanlar kaç gündür bekliyor benim 12 gün oldu daha çok bekleyen ve kesin geçebileceğini düşünen var mı

Video mülakatı iyi geçen ve dönüş almayanlar kaç gündür bekliyor benim 12 gün oldu daha çok bekleyen ve kesin geçebileceğini düşünen var mı
17 temmuzda girmiştim hatta farklı bir iş olasiligim oluştu mecburen kabul ettim ancak Eylül ortasina kadar vaktim var buradan alacagim dönüşe göre umarım Ağustos bitmeden mail olumlu olumsuz ulasir

17 temmuzda girmiştim hatta farklı bir iş olasiligim oluştu mecburen kabul ettim ancak Eylül ortasina kadar vaktim var buradan alacagim dönüşe göre umarım Ağustos bitmeden mail olumlu olumsuz ulasir
Dostum kabul ettiğin iş seni maddi manevi anlamda memnun eden bir iş ise oradan devam et bence. Umarım buradan da davet alıp mülakat deneyimine tâbi olursun. İyi geceler.

Dostum kabul ettiğin iş seni maddi manevi anlamda memnun eden bir iş ise oradan devam et bence. Umarım buradan da davet alıp mülakat deneyimine tâbi olursun. İyi geceler.
Teşekkür ederim ben geçen sene o deneyimi yaşadım bu ikinci başvurum. Belki de kendi meslegimde devam edeceğim. Aslında bu işe dair ne kadar doğru bilgim var emin de değilim. Sizin için de aynısını diliyorum. İyi geceler.

• Like
Tepkiler: Bahri

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.