dostlar elendik elendik. maalesef kabul etmeliyiz. çıkarımlarımın sebebini yazıyorum... take of talks için teams toplantısına katılmayı çalıstım yaklaşık yarım saat önce toplantı dolu dedi yani 16000 kişi ilk aşamayı geçmiş ve toplantıya katılmış 30 DK ÖNCEDEN. bunun yanında bu foruma bile bi çok mesaj atıldı giremiyorum diye. işi gücü dolayısıyla ilk aşamada başarılı olup take of talks a katılamayanlarda oldu üstünkörü bi hesapla yani en az 20-25 bin aday bu aşamaya kaldı eksiği yok fazlası var. alacakları kabin memuru alımı kaç kişi? 1000 kişi. 19-24 bin kişi elenecek demek oluyor buda. ben dahil çoğu kişi iyi geçti şöyle iyi ingilizcem böyle iyi diyip duruyo e dostlar soruyorum biz bu kadar iyiysek kimi eleyecekler

. mail giden arkadaşlara başarılar forumun bu konusundaki arkadaşlara tavsiyem kendi hayatlarında yeni yol çizip fazla buraya bel bağlamamaları seneye gene gireriz. sonra olumsuz maili gelince daha az koyar insana. nacizane düşüncelerim fikirlerim çıkarımlarım umarım yanlış anlaşılmaz.