bence de 10-12 gün içinde mail almayanların yüzde 70'i elenecek zaten şu an daha hiçkimse olumsuz maili almadı. olumsuz olan buraya yazmaz mantığı da çok saçma geçen yıl take off jr. online mülakatından sonra birçok kişi olumsuz aldığını da yazmış olumlunun yanı sıra. şahsi düşüncem yüzde 30 yedek olur. take of talks'tan bahsetmişsiniz ama onunla bir alakası yok o etkinliklik zorunlu bile değildi nitekim gecikmeli de olsa katılabildi forumdakiler ben dahil.
bahsetme amacım take of talks maili ilk aşamayı geçen herkese gitti katılım için. 16000 kişi katıldı. tahminimce 4-5 bin kişi katılmayı çalıştı katılamadı. 4-5 bin kişide işi dolayısıyla fırsat bulamadı. süreçte kaç kişi olduğumuz çıkarımında bulundum yani söylemek istediğim oydu

bahsetme amacım take of talks maili ilk aşamayı geçen herkese gitti katılım için. 16000 kişi katıldı. tahminimce 4-5 bin kişi katılmayı çalıştı katılamadı. 4-5 bin kişide işi dolayısıyla fırsat bulamadı. süreçte kaç kişi olduğumuz çıkarımında bulundum yani söylemek istediğim oydu
2022 verisine oranla toplam katılım 50 binden fazla olmalı zaten. 2024de bu sayının 70k civarı olduğu tahmin ediliyor. 1000 kişi alınacaksada ideal olarak 3-4 bin kişi çağırırlar mülakata muhtemelen. başta ya da sonda bir şekilde eleyecekler işin özü 1000 kişi alınacak günün sonunda. aynı sayfadayız yani :D

2022 verisine oranla toplam katılım 50 binden fazla olmalı zaten. 2024de bu sayının 70k civarı olduğu tahmin ediliyor. 1000 kişi alınacaksada ideal olarak 3-4 bin kişi çağırırlar mülakata muhtemelen. başta ya da sonda bir şekilde eleyecekler işin özü 1000 kişi alınacak günün sonunda. aynı sayfadayız yani :D
tamam işte bir hafta sonra dönüş alanların sayısı zaten 4-5 bin kişi falandır :D ben kariyerime yeni bir yol çizmeye başladım. mail gelmeyen kader ortaklarımada önerim budur :d

• Like
Tepkiler: seker6134 ve vcity
11 temmuzda girdim 22 temmuz anket maili geçen cumada bilgilendirme maili geldi onun dışında hiçbir şey yok valla gayette güzel geçmişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.