Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru

ber

Üye
26 May 2025
11
0
0
Arkadaşlar boy kilo ölçüm için giderken dress code yok diye biliyorum spor ayakkabı ile gitsek oluyor mu? yine de takım giyinsek daha mı iyi olur? ve mülakat gelince ince topuk giymek zorunlu mu topuksuz bir ayakkabı giysek olmaz mı?

Arkadaşlar boy kilo ölçüm için giderken dress code yok diye biliyorum spor ayakkabı ile gitsek oluyor mu? yine de takım giyinsek daha mı iyi olur? ve mülakat gelince ince topuk giymek zorunlu mu topuksuz bir ayakkabı giysek olmaz mı?
İlk gün ben de günlük giymeyi düşünüyorum. Kurul mülakatının oldugu gün dress code şart bence

İlk gün şu aşamalar mı gerçekleşiyor ?

Boy Kilo Ölçümü

Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavlar

İngilizce Sözlü & İkinci Yabancı Dil Sözlü

Dress code yalnızca kurul mülakatında var, buna dair size mail atılıyor. Ben ilk gün spor, ing mülakatta kumaş pant gömlek, kurul mülakatında istenilene göre giymiştim.

acaba pegasusun dress kodunu biliyor musunuz? il dışından geleceğim ve ne olur ne olmaz diye yanıma kıyafet almak istiyorum.

acaba pegasusun dress kodunu biliyor musunuz? il dışından geleceğim ve ne olur ne olmaz diye yanıma kıyafet almak istiyorum.
Kumaş pantolon gömlek ceket ve kısa topuklu ayakkabı. Veya etek gömlek ceket de olabilir. Tamamen size kalmis özenli görünmeniz yeterli bence

Ben kurul mülakatında makosen tarzı bir ayakkabı ile kumaş pantolon ceket gömlek giymiştim. Topuklu ayakkabı giymemiştim.

ay ben dün alışverişimi yaptım bakalım, umarım kurulu görürüm :D çok teşekkür ederim tekrardan.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.