Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar boy kilo ölçüm için giderken dress code yok diye biliyorum spor ayakkabı ile gitsek oluyor mu? yine de takım giyinsek daha mı iyi olur? ve mülakat gelince ince topuk giymek zorunlu mu topuksuz bir ayakkabı giysek olmaz mı?
Arkadaşlar boy kilo ölçüm için giderken dress code yok diye biliyorum spor ayakkabı ile gitsek oluyor mu? yine de takım giyinsek daha mı iyi olur? ve mülakat gelince ince topuk giymek zorunlu mu topuksuz bir ayakkabı giysek olmaz mı?
Dress code yalnızca kurul mülakatında var, buna dair size mail atılıyor. Ben ilk gün spor, ing mülakatta kumaş pant gömlek, kurul mülakatında istenilene göre giymiştim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.