Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
En son hangi tarihte girenlere olumlu mail gitmiş bilginiz var mı ?
Ben 17 Aralık’ta girdim class-1 verdim fakat henüz mail gelmedi kurul ile alakalı.

Ben de daha önce sormuştum ama cevaplamamayı tercih etmişti.
Eminim farkında değildir ama bu forumdan aldığımız kadar vermemiz de gerekiyor diye düşünüyorum. Hiçbirimiz birbirimizin rakibi değiliz başımızdan geçen tecrübeyi aktarmak 10 dakikamızı bile almaz. Bu forumdan ben çok faydalandım 2023-2024 yılında yazılmış şeylerden bile bir şeyler öğrendim her konuda o yüzden de elimden geldiğince bildiğim şeylerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabi ki kimseyi zorlayamayız ama forumu bilgi almak için aktif kullanıyorsak gerektiği zaman bilgi de vermeliyiz diye düşünüyorum.

Hocalar merhaba mülakatta bana da crm soruları geldi verdiğimiz cevaplar kendimize göre doğru gelsede doğru yanlışlığı açıklandıktan sonra belli olacağı için hakkımızda hayırlısı olsun

Eminim farkında değildir ama bu forumdan aldığımız kadar vermemiz de gerekiyor diye düşünüyorum. Hiçbirimiz birbirimizin rakibi değiliz başımızdan geçen tecrübeyi aktarmak 10 dakikamızı bile almaz. Bu forumdan ben çok faydalandım 2023-2024 yılında yazılmış şeylerden bile bir şeyler öğrendim her konuda o yüzden de elimden geldiğince bildiğim şeylerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabi ki kimseyi zorlayamayız ama forumu bilgi almak için aktif kullanıyorsak gerektiği zaman bilgi de vermeliyiz diye düşünüyorum.
Her zaman bakamıyorum foruma işim gereği gördüğümde pekçok soruya yorum dahilinde cevap vermeye çalışıyorum çünkü benimde daha önce havacılıkla alakam iş anlamında olmadı duyduklarım dışında ben kısa ve net şöyle diyebilirim kurul mülakatı crm in hızlandırılmış turu gibi sorular peş peşe geliyor hepimiz bunu deneyimledik tabi herkesin verdiği cevap STAR formatına uygun heyecanını kontrol edebilmesi gerektiği şekilde olmalı ama hiçbirimiz bunu tam anlamıyla yapabildiğimizi sanmıyorum ilk defa girdiğimiz bir yer çünkü internetten ve forumdan yazanları okuduğumda stresini iyi yöneten örnekleri güncel ve karşı tarafa aktarabilen adaylar istenilen aday olduğunu anladım kaptan kısmında ise teknik sorulara cevap aranıyor ben hem kaptanın hem de diğer değerlendirmenlerin ikisinin onayıyla filoya kişi aldıklarını düşünüyorum birinde %100 performans diğerinde %40 performans veren adayların aksine ikisinde de %70 %70 performans veren adayların geçtiğini düşünüyorum tabiki forum ve kişisel yorum bu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.