Ü
Üye silindi 11081
Farklı konularda da forum oluşsun diye havacılıkla alakam olmadığı halde bilen arkadaşlarıma sorup forum oluşsun diye 200+ mesaj attım foruma çünkü bilgi paylaştıkça insan doğru yaptığı şeyin aslında mülakatta aranmayan şey olduğunu anlıyor bende 2 marka içinde burada pek çok kişiden faydalandım havapersonel ailesine teşekkür ederim hepimiz adına...Her zaman bakamıyorum foruma işim gereği gördüğümde pekçok soruya yorum dahilinde cevap vermeye çalışıyorum çünkü benimde daha önce havacılıkla alakam iş anlamında olmadı duyduklarım dışında ben kısa ve net şöyle diyebilirim kurul mülakatı crm in hızlandırılmış turu gibi sorular peş peşe geliyor hepimiz bunu deneyimledik tabi herkesin verdiği cevap STAR formatına uygun heyecanını kontrol edebilmesi gerektiği şekilde olmalı ama hiçbirimiz bunu tam anlamıyla yapabildiğimizi sanmıyorum ilk defa girdiğimiz bir yer çünkü internetten ve forumdan yazanları okuduğumda stresini iyi yöneten örnekleri güncel ve karşı tarafa aktarabilen adaylar istenilen aday olduğunu anladım kaptan kısmında ise teknik sorulara cevap aranıyor ben hem kaptanın hem de diğer değerlendirmenlerin ikisinin onayıyla filoya kişi aldıklarını düşünüyorum birinde %100 performans diğerinde %40 performans veren adayların aksine ikisinde de %70 %70 performans veren adayların geçtiğini düşünüyorum tabiki forum ve kişisel yorum bu.