Sağlık raporu için test verdiğim hastane mail atmış bu adresten haftalar sonra. Onaylı karar yazınız deyince umutlanmıştım ama olumsuzmuş karar. Sanırım ek tetkik istediklerinden bir ihtimal olumlu olma ihtimali var ama kurula kalanlara hep olumsuz. 2024 te yeni ilan açılacakmış acaba bu sene yaptıkları gibi bu elemede sağlıkta elenenlere şans verirler mi yine. Benimki iyileşebilen bir hastalık çünkü.
Ben tekrardan başvuru yapıcam alırlar o zamana kadar iyileşirse. Ben de ameliyat olucam zaten öyle başvuru yapıcam

Merhaba cansu görmüşken yazayım dedim benim thy sağlık muayenem 20 kasımdaydı, dün kuruldan olumsuz maili geldi.
Hadi ya :( sağlık muayenem dediğn mülakattan olumlu geçtin sağlık tetkikinden mi elendin ? Tam olarak nereden elendin acaba ?

Hadi ya :( sağlık muayenem dediğn mülakattan olumlu geçtin sağlık tetkikinden mi elendin ? Tam olarak nereden elendin acaba ?
evet cansucum mülakatları geçtim, sağlık muaynesinde kurula bırakıldım. Kuruldan tiroid nodülünden dolayı elendim. E nabızdan falan da değil, olduğundan hiç haberim yoktu. Bebeğim var ve emzirme dönemindeyim, emziren annelerin çoğunda oluyormuş.

evet cansucum mülakatları geçtim, sağlık muaynesinde kurula bırakıldım. Kuruldan tiroid nodülünden dolayı elendim. E nabızdan falan da değil, olduğundan hiç haberim yoktu. Bebeğim var ve emzirme dönemindeyim, emziren annelerin çoğunda oluyormuş.
Tekrar deneee lütfen geçen birşey ise 🙏🏻 ben 30.11 de girdim dönüş bekliyorum , olumlu ise sizce ne zamana kadar dönüş alırım ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.