N
neslihaneda
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba kabin memurluğu için alınacak olan sağlık raporunu Ankara'da SHGM yetkili bir hastaneden alabilir miyim yoksa İstanbul'a gitmek gerekiyor mu?
Alabilirsiniz tabikiMerhaba kabin memurluğu için alınacak olan sağlık raporunu Ankara'da SHGM yetkili bir hastaneden alabilir miyim yoksa İstanbul'a gitmek gerekiyor mu?
Merhaba, pegasus hava yollarının sağlık kriterlerine nasıl ulaşabilirim. Thy gibi ince eleyip sık dokuyorlar mı. 7 yıl önce spor yaparken omzumdaki bi agri nedeniyle doktora gitmiştim doktorun önemsiz olarak girdiği tanı sebebiyle şuan thy ye basvuramiyorum. Doktora başka bir hastanede tedavi olmak istediğimi soylemisim o da başka bir hastaneye yonlendimek için tanı girmek zorunda kalmışAlabilirsiniz tabiki
Pegasus Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün KABİN EKİBİ ÜYELERİ SAĞLIK KONTROLLERİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER TALİMATLARI'na göre alım yapar.Merhaba, pegasus hava yollarının sağlık kriterlerine nasıl ulaşabilirim. Thy gibi ince eleyip sık dokuyorlar mı. 7 yıl önce spor yaparken omzumdaki bi agri nedeniyle doktora gitmiştim doktorun önemsiz olarak girdiği tanı sebebiyle şuan thy ye basvuramiyorum. Doktora başka bir hastanede tedavi olmak istediğimi soylemisim o da başka bir hastaneye yonlendimek için tanı girmek zorunda kalmış)) çok komiktir ki yillar sonra bu karşıma engel olarak çıkıyor thy için. Ve üstelik şartlara da yeni eklenmiş
)) Peki ya pegasus'un sağlık şartları nedir? Nasıl ulaşabilirim.
merhaba acaba sağlık raporu için randevuyu uygun değilim dediğinizde ne zamana verdiler sonraki tarihiMerhaba kabin memurluğu için alınacak olan sağlık raporunu Ankara'da SHGM yetkili bir hastaneden alabilir miyim yoksa İstanbul'a gitmek gerekiyor mu?
merhaba acaba sonucunuz belli oldu mu ben de kurula kaldım et tetkikte bir sorun olmamsına rağmenMerhaba ben de thy kabine başvuru yaptım ancak göğsümde bir yağ bezesi var ve ek tetkik istediler. Doktorlar sağlıklıdır raporu verdi ama karar kurula kaldı. Elenme sebebi midir bu
Merhaba olumsuz dönüş oldu bende de bir problem yoktu yani doktorlar öyle söylemiştimerhaba acaba sonucunuz belli oldu mu ben de kurula kaldım et tetkikte bir sorun olmamsına rağmen
Çok sık eleyip dokuyorlar hem işe alıma ihtiyaçları var hem de kendi prosedürlerine uymadığını belirterek çok kolay eliyolar maalesef. Bende de aynı durum şimdi ameliyat için hazırlık yapıyorum maalesefMerhaba Arkadaşlar, sağlık raporu sürecinde hiç olmayan bir hastalığımın olduğunu öğrendim. Kendileri 'Tiroid Nodülü' olur. Doktorun ilaç bile yazılmasına gerek yok dediği şey için kurula bırakıldım. Thy doktoruda büyük ihtimal olumsuz olur dedi. Umutsuz bir şekilde bekliyoruz bakalım.
bende minimal skolyoz çıktı ama şartlarda 20 ve üstü yazıyordu ve kurul bekliyorumMerhaba olumsuz dönüş oldu bende de bir problem yoktu yani doktorlar öyle söylemişti
ameliyatlık bir durumunuz mu varÇok sık eleyip dokuyorlar hem işe alıma ihtiyaçları var hem de kendi prosedürlerine uymadığını belirterek çok kolay eliyolar maalesef. Bende de aynı durum şimdi ameliyat için hazırlık yapıyorum maalesef
Çok üzüldüm gerçekten çok üzülüyorum böyle şeylere, hakkımızda hayırlısı. Bende doktor ilaçla tedaviye bile gerek olmadığını söyledi. Milimetrik boyuttalar, bakalım bekliyoruz kurul sonucunu. Peki olumsuz olduğu bilgisi size nasıl verildi. Hangi adresten mail aldınız.Çok sık eleyip dokuyorlar hem işe alıma ihtiyaçları var hem de kendi prosedürlerine uymadığını belirterek çok kolay eliyolar maalesef. Bende de aynı durum şimdi ameliyat için hazırlık yapıyorum maalesef
Thy sağlık birimi atıyor mailiÇok üzüldüm gerçekten çok üzülüyorum böyle şeylere, hakkımızda hayırlısı. Bende doktor ilaçla tedaviye bile gerek olmadığını söyledi. Milimetrik boyuttalar, bakalım bekliyoruz kurul sonucunu. Peki olumsuz olduğu bilgisi size nasıl verildi. Hangi adresten mail aldınız.
Aslında yok ama önlem amaçlı ameliyatla aldırmak gerekiyormuş.ameliyatlık bir durumunuz mu var
Bana az önce ucus.shgm@shgm.com.trden bir mail geldi ama anlayamadım ne olduğunuThy sağlık birimi atıyor maili