2 Ağu 2023
32
4
0
Merhaba kabin memurluğu için alınacak olan sağlık raporunu Ankara'da SHGM yetkili bir hastaneden alabilir miyim yoksa İstanbul'a gitmek gerekiyor mu?

• Like
Tepkiler: Büşraa
Alabilirsiniz tabiki
Merhaba, pegasus hava yollarının sağlık kriterlerine nasıl ulaşabilirim. Thy gibi ince eleyip sık dokuyorlar mı. 7 yıl önce spor yaparken omzumdaki bi agri nedeniyle doktora gitmiştim doktorun önemsiz olarak girdiği tanı sebebiyle şuan thy ye basvuramiyorum. Doktora başka bir hastanede tedavi olmak istediğimi soylemisim o da başka bir hastaneye yonlendimek için tanı girmek zorunda kalmış:))) çok komiktir ki yillar sonra bu karşıma engel olarak çıkıyor thy için. Ve üstelik şartlara da yeni eklenmiş :))) Peki ya pegasus'un sağlık şartları nedir? Nasıl ulaşabilirim.

Merhaba, pegasus hava yollarının sağlık kriterlerine nasıl ulaşabilirim. Thy gibi ince eleyip sık dokuyorlar mı. 7 yıl önce spor yaparken omzumdaki bi agri nedeniyle doktora gitmiştim doktorun önemsiz olarak girdiği tanı sebebiyle şuan thy ye basvuramiyorum. Doktora başka bir hastanede tedavi olmak istediğimi soylemisim o da başka bir hastaneye yonlendimek için tanı girmek zorunda kalmış:))) çok komiktir ki yillar sonra bu karşıma engel olarak çıkıyor thy için. Ve üstelik şartlara da yeni eklenmiş :))) Peki ya pegasus'un sağlık şartları nedir? Nasıl ulaşabilirim.
Pegasus Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün KABİN EKİBİ ÜYELERİ SAĞLIK KONTROLLERİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER TALİMATLARI'na göre alım yapar.

THY kadar detaylı değildir.

Merhaba ben de thy kabine başvuru yaptım ancak göğsümde bir yağ bezesi var ve ek tetkik istediler. Doktorlar sağlıklıdır raporu verdi ama karar kurula kaldı. Elenme sebebi midir bu

Merhaba Arkadaşlar, sağlık raporu sürecinde hiç olmayan bir hastalığımın olduğunu öğrendim. Kendileri 'Tiroid Nodülü' olur. Doktorun ilaç bile yazılmasına gerek yok dediği şey için kurula bırakıldım. Thy doktoruda büyük ihtimal olumsuz olur dedi. Umutsuz bir şekilde bekliyoruz bakalım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.