Anladım ama dediğim gibi benim değerlerimde sizinki gibi i bir anormallik çıkmadı, tsh değeri vs hepsi normal aralıkta geldi ve hastanedeki doktorlar bile ek tetkik istemedi, bence önceden çektirdiğim diz mr ina daha çok takıldı doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun💐
sonuçuz ne çıktı acaba? Umarım geçmişsinizdir🙏🏻

Pegasus Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün KABİN EKİBİ ÜYELERİ SAĞLIK KONTROLLERİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER TALİMATLARI'na göre alım yapar.

THY kadar detaylı değildir.
merhabalar ben 8 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken stresten tansiyon düşüp baygınlık hissi oldu enabıza bayılma olarak işlenmiş thy kabin memurluğu için sorun olurmu bu konu hakkında bilgi verebilen varsa cok sevinirim

merhaba, benimde tahlillerimde herhangi sorunum yok ama bir tane küçük nodülüm var. e nabız ultrason raporunda da yazıyor. Doktor gençlerin çoğunda var demişti. Bu kadar genel bir şey için nasıl elerler anlamıyorum. Şans , inşallah geçeriz.
Merhaba geçtiniz mi sağlığı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.