Şöyle söyleyeyim, ben aralığın 17 sinde mülakata giren ve sağlık raporu için yedeklerde bekleyen bir adayım. Bu zamana kadar herkes bir tahmin yaptı ya da duyum vs. buraya yazdılar. Ama hala herhangi bir gelişme yok. Benim tahminim ise haziran![]()
Ayy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız içinŞöyle söyleyeyim, ben aralığın 17 sinde mülakata giren ve sağlık raporu için yedeklerde bekleyen bir adayım. Bu zamana kadar herkes bir tahmin yaptı ya da duyum vs. buraya yazdılar. Ama hala herhangi bir gelişme yok. Benim tahminim ise haziran![]()
Aynisini A-Jet icin soyleyebilir miyiz ?Ayy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız için
Bu ay bayram, artık olmaz. Ama haziran mümkünAyy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız için
Ayy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız için
Hiçbir şirket bu krizin önünü görmeden personel alımı açmaz şu an yaz sonu belki o da düşük bir ihtimalAyy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız için
emirates te ilanlar devam ediyor operasyon büyüyor keza savaşın dibinde olan hatta içinde olan dubai olmasına rağmen ayrıca arkadaşlar operasyonun sürdürülmesi açısından alım yapılacaktır diye düşünüyorum çıkanlar emekli olanlar , yeni destinasyonlar , uçaklar vs ve şunuda ekliyeyim personel alınıp çıkarılabilen birşeydir eğer şirket küçülürse gerektiği kadar da personelini çıkarır şirketin şu sıralar alım yapması sanki şirketi batıracakmış gibi düşünülüyor alt tarafı 300-500 personel alacakHiçbir şirket bu krizin önünü görmeden personel alımı açmaz şu an yaz sonu belki o da düşük bir ihtimal
Katılıyorum bekleyip göreceğiz ama savaş durumları vs öngörülebilir bir şey ve şu anda sektörler normale dönüyorlar çünkü ileri gideceğini öngörmüyor şirketler ve büyüme planı olan şirketler planlarına devam edicektir o yüzden net bir şekilde o gün olur bugün olmaz demek sadece tahminden ibaret aleyhimize olan durumlar ortadan yavaş yavaş kalkıyor hep beraber zamanla göreceğizemirates te ilanlar devam ediyor operasyon büyüyor keza savaşın dibinde olan hatta içinde olan dubai olmasına rağmen ayrıca arkadaşlar operasyonun sürdürülmesi açısından alım yapılacaktır diye düşünüyorum çıkanlar emekli olanlar , yeni destinasyonlar , uçaklar vs ve şunuda ekliyeyim personel alınıp çıkarılabilen birşeydir eğer şirket küçülürse gerektiği kadar da personelini çıkarır şirketin şu sıralar alım yapması sanki şirketi batıracakmış gibi düşünülüyor alt tarafı 300-500 personel alacak
Bazı takip ettiğim insanlardan ve gördüğüm paylaşımlardan en geç temmuzda ilan açılacağını düşünüyorum. Kabin memurluğu ilanları yıllık planmaya göre değil anlık operasyonel açıklığa göre yapıldığı için hala umudum var açıkçası.Ayy bende mayıs sonu haziran olarak tahmin ediyorum yaz sezonu olduğu için teşekkür ederim cevabınız için
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.