Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Muhtemelen evet cunku o rapor süreli bir şey değil
Merhabalar tekrardan hala kararsızım rapor almak veya tanıyı sildirmek arasında Gittiğim doktorda dilekçe verip tanıyı sildirebilirsin demişti Tanı hastane ziyareti falan sildirmek sıkıntı diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim

Arkadaşlar kime ne sorsak ne işe alımı işten çıkarma yapılıyor diyolar heryer de diyolar, bence bu seneden ümidinizi kesin bende 6 ay bekledim ve mülakatları geçtiğim halde ümidimi kestim
Arkadaşımın bir tanıdığı var adam Turkish cargo’da manager’mış Alımlar yakında olabilir dedi EYT’li olanları falan emekli olacaklarını söylemiş Genç kadro kurmak istiyorlarmış Umarım doğru bilgilerdir tabi İK’dan başka kimse bilemez ama yine de sizinle paylaşmak istedim Umarım bir an önce çağırılırız beklemek gerçekten çok sıkıcı ve yorucu

Merhabalar tekrardan hala kararsızım rapor almak veya tanıyı sildirmek arasında Gittiğim doktorda dilekçe verip tanıyı sildirebilirsin demişti Tanı hastane ziyareti falan sildirmek sıkıntı diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim
Tanı gizlemek sıkıntı tanı sildirmek değil. Thy nin kendi sitesinde size ait olmayan tanıyı sildirebilirsiniz diye PDF şeklinde bir talimat yer alıyor. Sağlık bakanlığına dilekçe verilerek sildiriliyor hatta isterseniz il sağlık bakanlığıyla görüşün e nabızda nasıl gözükür diye daha iyi olur

tanı silinir ama ziyaret gözüküyo

Arkadaşımın bir tanıdığı var adam Turkish cargo’da manager’mış Alımlar yakında olabilir dedi EYT’li olanları falan emekli olacaklarını söylemiş Genç kadro kurmak istiyorlarmış Umarım doğru bilgilerdir tabi İK’dan başka kimse bilemez ama yine de sizinle paylaşmak istedim Umarım bir an önce çağırılırız beklemek gerçekten çok sıkıcı ve yorucu
bu duyumunuz kabin içinmi

İnşallah ya bi haber gelse sevinçten uçarım

• Like
Tepkiler: yiğitbulut

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.