Şimdi kayıt ol
Peki raporu ne zaman almalıyım Ya da direkt dilekçe yazıp tanıyı mı sildirsem Ama bu sefer de çok dikkat çekmez mi? Hastane kaydı var ama tanı yok
Peki raporu ne zaman almalıyım Ya da direkt dilekçe yazıp tanıyı mı sildirsem Ama bu sefer de çok dikkat çekmez mi? Hastane kaydı var ama tanı yok
Bu sene çağırmazsa Thy seneye içinde kullanabilir miyim aynı raporuTani sildirme olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama rapor işini geciktirmeyin derim cunku doktorun tayini cikabilir emekli olabilir vs vs
Muhtemelen evet cunku o rapor süreli bir şey değilBu sene çağırmazsa Thy seneye içinde kullanabilir miyim aynı raporu
Anladım çok teşekkürler Muhtemelen tanıyı sildirmeye çalışacam daha etkili sizin de dediğiniz gibi her doktor aynı olmayabiliyor Çağırsalar artık da şu belirsizliklerden kurtulsak 6 aydır hiçbir şey yapamıyorum her şeyi erteledimMuhtemelen evet cunku o rapor süreli bir şey değil
Tanıyı sildirmek için gittiğinizde hastane randevusu alıp gittiniz sanırım değil mi? Randevu sistemde görünmesi sıkıntı yaratmadı mıBende de aynısı oldu ben gidip doktordan rapor aldım öyle bir hastalığı yoktur yanlış girilmistir şeklinde o yüzden sorun olmadı ama tani sildirmek daha etkili olur bence cunku her thy doktorunun ayni olmadıgi soyleniyor bu arada her şey için ek tetkik istiyorlar o konuda iciniz rahat olsun direkt elemiyorlar çok ekstrem belki ciddi şeylerde direkt eliyorlar
Yok Ben direkt merhaba hocam bir şey hakkında gorusebilir miyiz dedim de girdim tani sildiremek için gitmedim nasıl yapabiliriz diye konuşmaya gittim tabi yine de e Nabiza muayene kaydi açilmistiTanıyı sildirmek için gittiğinizde hastane randevusu alıp gittiniz sanırım değil mi? Randevu sistemde görünmesi sıkıntı yaratmadı mı
Benim de benzer durumum var ilaç kaydı gözükmüyor e-nabız da ancak muayene ve tanı var. 3 seneyi geçti yıl içinde çağırılma olursa risk oluşturur mu oluşturmaz mı emin olamadığım için gitmedim. Kayıt açılırsa problem olur diye de gidemiyorumYok Ben direkt merhaba hocam bir şey hakkında gorusebilir miyiz dedim de girdim tani sildiremek için gitmedim nasıl yapabiliriz diye konuşmaya gittim tabi yine de e Nabiza muayene kaydi açilmisti
Eğer yanlışlıkla konulmus bir tani ise girdin rapor alin kayıt acildiginda basit bir tani girmesini rica edebilirsiniz doktora. Ya da çok büyük bir rahatsızlik değilse thy hekimi ek tetkik isteyebilir o şekilde de o taniya sahip olmadiginiz çıkarBenim de benzer durumum var ilaç kaydı gözükmüyor e-nabız da ancak muayene ve tanı var. 3 seneyi geçti yıl içinde çağırılma olursa risk oluşturur mu oluşturmaz mı emin olamadığım için gitmedim. Kayıt açılırsa problem olur diye de gidemiyorum
Aynı doktordan mı aldınız?Bende de aynısı oldu ben gidip doktordan rapor aldım öyle bir hastalığı yoktur yanlış girilmistir şeklinde o yüzden sorun olmadı ama tani sildirmek daha etkili olur bence cunku her thy doktorunun ayni olmadıgi soyleniyor bu arada her şey için ek tetkik istiyorlar o konuda iciniz rahat olsun direkt elemiyorlar çok ekstrem belki ciddi şeylerde direkt eliyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.