Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Tani sildirme olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama rapor işini geciktirmeyin derim cunku doktorun tayini cikabilir emekli olabilir vs vs

Muhtemelen evet cunku o rapor süreli bir şey değil
Anladım çok teşekkürler Muhtemelen tanıyı sildirmeye çalışacam daha etkili sizin de dediğiniz gibi her doktor aynı olmayabiliyor Çağırsalar artık da şu belirsizliklerden kurtulsak 6 aydır hiçbir şey yapamıyorum her şeyi erteledim

Bende de aynısı oldu ben gidip doktordan rapor aldım öyle bir hastalığı yoktur yanlış girilmistir şeklinde o yüzden sorun olmadı ama tani sildirmek daha etkili olur bence cunku her thy doktorunun ayni olmadıgi soyleniyor bu arada her şey için ek tetkik istiyorlar o konuda iciniz rahat olsun direkt elemiyorlar çok ekstrem belki ciddi şeylerde direkt eliyorlar
Tanıyı sildirmek için gittiğinizde hastane randevusu alıp gittiniz sanırım değil mi? Randevu sistemde görünmesi sıkıntı yaratmadı mı

Tanıyı sildirmek için gittiğinizde hastane randevusu alıp gittiniz sanırım değil mi? Randevu sistemde görünmesi sıkıntı yaratmadı mı
Yok Ben direkt merhaba hocam bir şey hakkında gorusebilir miyiz dedim de girdim tani sildiremek için gitmedim nasıl yapabiliriz diye konuşmaya gittim tabi yine de e Nabiza muayene kaydi açilmisti

• Like
Tepkiler: hostadayi
Yok Ben direkt merhaba hocam bir şey hakkında gorusebilir miyiz dedim de girdim tani sildiremek için gitmedim nasıl yapabiliriz diye konuşmaya gittim tabi yine de e Nabiza muayene kaydi açilmisti
Benim de benzer durumum var ilaç kaydı gözükmüyor e-nabız da ancak muayene ve tanı var. 3 seneyi geçti yıl içinde çağırılma olursa risk oluşturur mu oluşturmaz mı emin olamadığım için gitmedim. Kayıt açılırsa problem olur diye de gidemiyorum

Benim de benzer durumum var ilaç kaydı gözükmüyor e-nabız da ancak muayene ve tanı var. 3 seneyi geçti yıl içinde çağırılma olursa risk oluşturur mu oluşturmaz mı emin olamadığım için gitmedim. Kayıt açılırsa problem olur diye de gidemiyorum
Eğer yanlışlıkla konulmus bir tani ise girdin rapor alin kayıt acildiginda basit bir tani girmesini rica edebilirsiniz doktora. Ya da çok büyük bir rahatsızlik değilse thy hekimi ek tetkik isteyebilir o şekilde de o taniya sahip olmadiginiz çıkar

Bende de aynısı oldu ben gidip doktordan rapor aldım öyle bir hastalığı yoktur yanlış girilmistir şeklinde o yüzden sorun olmadı ama tani sildirmek daha etkili olur bence cunku her thy doktorunun ayni olmadıgi soyleniyor bu arada her şey için ek tetkik istiyorlar o konuda iciniz rahat olsun direkt elemiyorlar çok ekstrem belki ciddi şeylerde direkt eliyorlar
Aynı doktordan mı aldınız?

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.