Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben 3 tane ise girdim bu süreçte kafamda thy varken surekli girdiğim işlerde burda çalışılmaz burası thy nin tırnağı olmaz dediğim icin ciktim işlerden net bir haber alsak örneğin alımlar bitmiştir bir sonraki alıma kadar yedeklerimiz icinde aynısı diye ozaman belki işlerin birinde durabilirdim ama inan kafada thy varken başka yerler sana aşırı stresli ve mantıksız geliyor yasin genç ise bekle derim
Zaten sivil havacılık mezunuyum havacılık dışında farklı bir meslek düşünmüyorum ama geçici süreliğine part time bir iş iyi olurdu çünkü evde otur otur aşırı overthink yaşıyorum en azından düşünmemi engelleyecek bir aktivite ya da iş lazım 🥲

Bir alım olmayacak bundan yüzde 90 eminim ama yedeklerin durumu ne olacak çok merak ediyorum. Telegramda yazan kişi bence kabin memuru değil direkt ik dan birisi çünkü çok ik ağızıyla konuşuyor. Ama yedeklerin sonu güzel olsa bari
Ben de gördüm o mesajı ama yönetim bile bu kadar keskin bir şekilde kabinde alım olmayacak demezken onun bu kadar net konuşmasına anlam veremedim. Uzun uzadıya ve çok üstten bir üslupla konuşmuş. Hiçbir şey kesin değil, şu an net bir durum söz konusu olsa aynı pilot alımı için olduğu gibi net bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum. Nihayetinde bu kadar bekleyen olduğunu ve ani bir kararla süreçleri durduklarının farkındalar. Tgs de durmuştu ama şu an yavaştan çağırıyorlar, pegasus aynı şekilde süreci yarım kalan adaylara dönüş yaptı. Bunlar olumluya işaret. Ha değilse ve biz süre aşımı sebebiyle alınmayacaksak, alım 2027 için yapılacaksa dahi bunu kimse bilemez. Sadece bu kadar umutla bekleyen insanları hayal kırıklığına uğratır sürekli olumsuz konuşmak o kadar. Süreci hepimiz yaşayıp deneyemleyeceğiz en nihayetinde. Benimle birlikte durdurulduğuna dair mail alan birisi vardı bu alım sürecinde tanıştığım, bir hafta sonra arandı süreçten ayrılan birisi olduğu için öncelikli değerlendirilmiş. Mülakat zamanlarımızın arasında 2-3 gün falan vardı. Olabiliyor yani. Büyük bir alım olmasa da sırayla mail gelmeyeceği, çok az bir alım yapacak olsalar bile mülakatına göre yedeklerin bir kısmının değerlendirilip değerlendirmeyeceği belli değil

Ben de gördüm o mesajı ama yönetim bile bu kadar keskin bir şekilde kabinde alım olmayacak demezken onun bu kadar net konuşmasına anlam veremedim. Uzun uzadıya ve çok üstten bir üslupla konuşmuş. Hiçbir şey kesin değil, şu an net bir durum söz konusu olsa aynı pilot alımı için olduğu gibi net bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum. Nihayetinde bu kadar bekleyen olduğunu ve ani bir kararla süreçleri durduklarının farkındalar. Tgs de durmuştu ama şu an yavaştan çağırıyorlar, pegasus aynı şekilde süreci yarım kalan adaylara dönüş yaptı. Bunlar olumluya işaret. Ha değilse ve biz süre aşımı sebebiyle alınmayacaksak, alım 2027 için yapılacaksa dahi bunu kimse bilemez. Sadece bu kadar umutla bekleyen insanları hayal kırıklığına uğratır sürekli olumsuz konuşmak o kadar. Süreci hepimiz yaşayıp deneyemleyeceğiz en nihayetinde. Benimle birlikte durdurulduğuna dair mail alan birisi vardı bu alım sürecinde tanıştığım, bir hafta sonra arandı süreçten ayrılan birisi olduğu için öncelikli değerlendirilmiş. Mülakat zamanlarımızın arasında 2-3 gün falan vardı. Olabiliyor yani. Büyük bir alım olmasa da sırayla mail gelmeyeceği, çok az bir alım yapacak olsalar bile mülakatına göre yedeklerin bir kısmının değerlendirilip değerlendirmeyeceği belli değil
Yedeklerden birini mi çağırmışlar

Evet daha önce ocağın 20si gibi bir kişilik kontenjan açılmış onu çağırmışlar arkadaşlae gerçekten ne olacağı belli olmuyormuş ben eğitime başlıyorum aynı mail gelmişti diye
bu gayet olabilir bir durum tanıdığım biri 2024-25 alımlarında tüm aşamaları geçip sicili oluşunca sınıf açılmadı diye yedeğe kalmıştı 2026 eylülde nerdeyse 7 aylık sicille temele girmiști

bu gayet olabilir bir durum tanıdığım biri 2024-25 alımlarında tüm aşamaları geçip sicili oluşunca sınıf açılmadı diye yedeğe kalmıştı 2026 eylülde nerdeyse 7 aylık sicille temele girmiști
2025 eylülde mi sicille temele girdi 2026 eylül daha gelmedi kafam karıştı😹

2025 eylülde mi sicille temele girdi 2026 eylül daha gelmedi kafam karıştı😹
ay yazarken yanlış yazmışım 2024 de süreci tamamlayıp bizim alım döneminde temel eğitime girmişti hatta o arada maaş aldın mı diye sorunca cevap vermemişti 😂 onların süreci bizimkinden bi tık daha uzun sürmüştü

ay yazarken yanlış yazmışım 2024 de süreci tamamlayıp bizim alım döneminde temel eğitime girmişti hatta o arada maaş aldın mı diye sorunca cevap vermemişti 😂 onların süreci bizimkinden bi tık daha uzun sürmüştü
Onlara martta mail gitmişti haziranda çağrıldılar en uzun bekleyen tayfa biziz bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.