Ben de gördüm o mesajı ama yönetim bile bu kadar keskin bir şekilde kabinde alım olmayacak demezken onun bu kadar net konuşmasına anlam veremedim. Uzun uzadıya ve çok üstten bir üslupla konuşmuş. Hiçbir şey kesin değil, şu an net bir durum söz konusu olsa aynı pilot alımı için olduğu gibi net bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum. Nihayetinde bu kadar bekleyen olduğunu ve ani bir kararla süreçleri durduklarının farkındalar. Tgs de durmuştu ama şu an yavaştan çağırıyorlar, pegasus aynı şekilde süreci yarım kalan adaylara dönüş yaptı. Bunlar olumluya işaret. Ha değilse ve biz süre aşımı sebebiyle alınmayacaksak, alım 2027 için yapılacaksa dahi bunu kimse bilemez. Sadece bu kadar umutla bekleyen insanları hayal kırıklığına uğratır sürekli olumsuz konuşmak o kadar. Süreci hepimiz yaşayıp deneyemleyeceğiz en nihayetinde. Benimle birlikte durdurulduğuna dair mail alan birisi vardı bu alım sürecinde tanıştığım, bir hafta sonra arandı süreçten ayrılan birisi olduğu için öncelikli değerlendirilmiş. Mülakat zamanlarımızın arasında 2-3 gün falan vardı. Olabiliyor yani. Büyük bir alım olmasa da sırayla mail gelmeyeceği, çok az bir alım yapacak olsalar bile mülakatına göre yedeklerin bir kısmının değerlendirilip değerlendirmeyeceği belli değil